X
     
 
Lindy ingyenes film letöltö oldal
 
     
Chat
Játék
Játék
Játék 2
Menü
Föoldal
Partnerek
Ékszer shop
Film elözetesek
Porno videok
Erotika
Video
Clippek
Clippek 3
Clippek 2
Shakira
Beyoncé
Letölthetö Clippek
Hard Dance
Letölthetö Clippek 2
FILM ENGLISH LANGUAGE
Film english
Film english
Hasznos linkek
Ezoterikus kövek
Lia Iskola/font> ♥
Sportfogadás
Netes munka
Képtár
Tájkép
Mobil hátterek
Kérések
Ranbir Kapoor videok
Ti kértétek
Régi horror
Programok
program+ serial
Pc
Pc 2
Pc 3
Bud Spencer és Terence Hill életmü
1972-1981
1982-1994
1968-1971
Filmek
Magyar filmek
Krimi
Horror
Zorro
Horror 2
Vigjáték
Kaland / Western
Thriller
Akcio
Zenés filmek
Vegyes
Horror3
Vegyes 3
Vegyes 2
Dráma
Misztikus
Horror 4
Gyermek menü
Gyermek videok 2
Tamagochi
Gyermek lemezek
Ifjusági kaland
Karl May sorozat
Mese
Mesefilmek
Mese 2
Gyermek videok
Mese 3
Mesetar
Mp3
Cd-k
Cd-k 2
Cd-k 3
Cd-k 2010
Számok
Mix albumok
Cd 4
Online mozi
Online mese
Mozi
Avatar
Mozi 2
Online mese 2
Mozi 3
Zene terem
 
 
 
Daemon Tools Lite 4 32/64 bit
A Daemon Tools a világ legnépszerűbb, ingyenes CD, DVD emulátora. Gyors működés, egyszerű kezelhetőség mellett akár négy darab virtuális CD/DVD meghajtó emulálására képes. A következő fájlformátumokat kezeli: cue/bin , iso, ccd (CloneCD), bwt (Blindwrite), mds (Media Descriptor File), cdi (Discjuggler), nrg (Nero), pdi (Instant CD/DVD), b5t (BlindWrite 5).

Figyelem, a SearchBar telepítése nem szükséges a megfelelő működéshez!

letöltés
XT-CDLaboratory 2
Ingyenes, egyszerű, teljes verziós CD/DVD borítókészítő szoftver. Lehetőségünk van képek felvitelére, vagy tetszés szerint feliratokat helyezhetünk el a korongon. Van benne még szkennertámogatás, előzetes nyomtatási kép opció és további hasznos funkciók.

letöltés
AVG Anti-Virus 8
Ingyenes, hatékony, megbízható vírusírtó szoftver. Egyik előnye, hogy nem igényel sok memóriát, így gyengébb teljesítményű számítógépeken is zökkenőmentesen futtatható. Az otthoni felhasználásra ingyenes változat napi frissítéssel, hatékony keresőmotorral rendelkezik. Lehetőségünk van az ismeretlen kártevők elkülönítésére. Rendelkezik továbbá Spyware védelemmel is, és folyamatos biztonságot nyújt az internetezés, levelezés közben is.

letöltés
ZoneAlarm Free 8
A széleskörű biztonságot szolgáló program védelmet nyújt az internetes és a helyi hálózatos behatolások ellen. Ingyenességének, könnyű kezelhetőségének köszönhetően igen népszerű és jól használható tűzfal program. Beállításai lehetővé teszi, hogy megakadályozzuk vagy engedélyezzük az egyes szoftverek internet, hálózathasználatát. Külön szabályozhatjuk az egyes portok kommunikációját.

letöltés
Winamp 5.541

A Winamp a világ egyik legnépszerűbb zenelejátszó programja. A régóta tartó, folyamatos fejlesztésnek köszönhetően kiváló élményt nyújt a zenelejátszáshoz, de akár videókat is megtekinthetünk a szoftver segítségével. Az új verzióhoz nem csak új kezelőfelület, de számos új funkciós is tartozik (AACPlus encoder, Internet Surround Music, Microsoft WMA encoder). Néhány fontosabb lehetőség az alapfunkciók mellett: internet TV, skinkezelés, CD írás/grabbelés. Bővítmények telepítését is lehetővé teszi, amivel tovább bővíthetjük az elérhető funkciók számát. A következő fájlformátumokat támogatja: hang: MP3, OGG, AAC, WAV, MOD, XM, S3M, IT, MIDI, videó: AVI, ASF, MPEG, NSV.

letöltés
AIMP 2
Az ingyenes zenelejátszó számos hasznos funkciót tartalmaz, pl. lehetőségünk van az internetes rádiók adásából felvételt készíteni MP3 formátumban. Emellett több mint egy tucat hangformátumot képes kezelni, és akár a Winamp-ban készült lejátszási listákat is megnyithatjuk vele. Tartalmaz még beépített keverőt, equalizert, ID3-szerkesztőt és akár a zenéhez is igazíthatjuk a számítógép kikapcsolását. (MP1, MP2, MP3, MPC, MP+, AAC, AC3, OGG, FLAC, APE, WavPack, Speex, WAV, CDA, WMA, S3M, XM, MOD, IT, MO3, MTM, UMX)

letöltés
Free YouTube to MP3 Converter
A Free YouTube to MP3 Converter, ingyenes program segítségével könnyedén készíthetünk MP3 fájlokat a kiválasztott YouTube videókból. A beállításoknál kiválaszthatjuk a hanganyag minőségét. A konvertáláshoz csupán a felül található beviteli mezőbe kell illesztenünk a videó linkjét, majd az MP3 nevének megadása után kezdődhet is a átalakítás.

letöltés
FreeRip 3
Ingyenes CD-ripper, amivel zenei cd-ket konvertálhatunk mp3, valamint ogg fájlformátumokba. Azonban nem csak cd-rippelésre van lehetőségünk, hanem a meglévő WAV hangfájlokat is MP3 formátumra konvertálhatjuk. Támogatja még a az internetes CDDB adatbázis elérését is. (CD Database: Zenei CD adatbázis, ami tartalmazza az album, dalok címét, szerzőjét, előadóját és időtartamát.)

Telepítéskor MySearch Bar telepítésére is rákérdez, ez nem szükséges a program megfelelő működéséhez!

letöltés
mp3DirectCut Free
Ingyenes hangszerkesztő szoftver, amivel főkét MP3 és CUE fájlokat vághatunk, szerkeszthetünk. Lehetőség van az állományok újratömörítésére, a hangerő megváltoztatására, de akár effekteket is tűzhetünk a felvételekbe. A beépített ACM és Lame encoder segítségével a megnyitott, vagy újonnan felvett hangokat (hangrögzítésre is alkalmas a kisméretű szoftver) akár MP3 formátumban is elmenthetjük.

letöltés
WavePad Audio Editing Software
A kisméretű hangszerkesztő szoftver egyik előnye, hogy rengeteg hangformátumot képes kezelni. Néhány effektet is találhatunk a programban, de természetesen az alap hangszerkesztési műveletek is megtalálhatók. Található még benne továbbá CD-ripper funkció, és a hangfelvételeinket akár közvetlen CD-re is írhatjuk.

letöltés
Power Sound Editor Free 6.3.2
Az ingyenes hangszerkesztő program számtalan lehetőséggel szolgál a meglévő hangfájlaink szerkesztésére, javítására, módosítására. Külön kezeli a jobb és bal oldali hangsávot, és az egyes sávokat is szerkeszthetjük. Olyan effektek közül válogathatunk, mint pl. amplify, delay, equalizer, fade, flanger, invert, normalize, reverse, silence, stretch, vibrato, echo, melyeket tetszés szerint beleszőhetünk a hanganyagainkba. Rengeteg szűrőt is találhatunk a programban, mellyel akár feljavíthatjuk a rossz minőségű audiókat. Közvetlenül digitalizálhatjuk a CD-n lévő felvételeket is, vagy a meglévő felvételeket egyből kiírhatjuk CD-re.
Az ingyenes verzió hátránya, hogy csak wav hangformátumban tudjuk elmenteni a szerkesztett audiókat, azonban azokat egy másik programmal könnyedén átkonvertálhatjuk.

letöltés