X
     
 
Lindy ingyenes film letöltö oldal
 
     
Chat
Játék
Játék
Játék 2
Menü
Föoldal
Partnerek
Ékszer shop
Film elözetesek
Porno videok
Erotika
Video
Clippek
Clippek 3
Clippek 2
Shakira
Beyoncé
Letölthetö Clippek
Hard Dance
Letölthetö Clippek 2
FILM ENGLISH LANGUAGE
Film english
Film english
Hasznos linkek
Ezoterikus kövek
Lia Iskola/font> ♥
Sportfogadás
Netes munka
Képtár
Tájkép
Mobil hátterek
Kérések
Ranbir Kapoor videok
Ti kértétek
Régi horror
Programok
program+ serial
Pc
Pc 2
Pc 3
Bud Spencer és Terence Hill életmü
1972-1981
1982-1994
1968-1971
Filmek
Magyar filmek
Krimi
Horror
Zorro
Horror 2
Vigjáték
Kaland / Western
Thriller
Akcio
Zenés filmek
Vegyes
Horror3
Vegyes 3
Vegyes 2
Dráma
Misztikus
Horror 4
Gyermek menü
Gyermek videok 2
Tamagochi
Gyermek lemezek
Ifjusági kaland
Karl May sorozat
Mese
Mesefilmek
Mese 2
Gyermek videok
Mese 3
Mesetar
Mp3
Cd-k
Cd-k 2
Cd-k 3
Cd-k 2010
Számok
Mix albumok
Cd 4
Online mozi
Online mese
Mozi
Avatar
Mozi 2
Online mese 2
Mozi 3
Zene terem
 
 
 

Windows Live Messenger 8.5.13028.5.1302


A Windows Live Messenger a Windows Messenger továbbfejlesztett változata, amellyel számtalan offline és online szolgáltatást érhetünk el. A mindenki által csak msn-nek emlegetett szoftver a világ legkedveltebb csevegőprogramja, aminek a fő profilja az azonnali üzenetküldés a partnerek közt. Az üzenetküldés mellett fájlokat, mappákat oszthatunk meg, webkamerás képet küldhetünk, fogadhatunk, hangüzenetet küldhetünk, smiley-kat, animációkat is bevethetünk az élmény fokozására. Konferencia beszélgetésre is lehetőséget nyújt a program.
A Live szolgáltatások lehetővé teszik a levelek fogadását, vagy a fotótár elérését és további hasznos funkciókat.

letöltés
Skype 3.8.0.154


Elsősorban egyéni és konferenciahívások lebonyolítására, videótelefonálásra alkalmas szoftver. Emellett szöveges üzenet küldésre is alkalmas, és ismerőslistát és létrehozhatunk. Némi összeg feltöltése után akár vezetékes, akár mobiltelefonokat is felhívhatunk. Világszerte több millióan használják, így az összetett kereső használatával akár régi, távolis ismerősökre is rátalálhatunk, vagy megnézhetjük kik vannak bejelentkezve a környékünkön.

letöltés
ooVoo 1.7.1.50

A webkamera szoftver különösen alkalmas videókonferenciák lebonyolítására. Legfőbb előnye, hogy egyszerre akár 6 partnerrel is folytathatunk videóbeszélgetést, és mindemellett egyszer láthatjuk akár mind a 6 szereplő kameraképét. Munkához, szórakozáshoz igen hasznos a teljes verziós ooVoo szoftver.

letöltés
Mozilla Firefox 3

A Firefox jelenleg a világ második legnépszerűbb böngészője, és a Firefox-ot használók tábora napról napra nő. A 3-as verzió rengeteg újítást tartalmaz az előző verziókhoz képest. Fontos fejlesztés eredménye, hogy a böngésző akár kétszer-háromszor gyorsabb, mint az eddigi kiadások, így szörfölés közben is érezhetünk némi gyorsulást. A megerősített biztonsági rendszere figyelmeztet a rosszindulatú programokról. Továbbá intelligens URL-kiegészítés, egyszerűbb könyvjelzőkezelés és számtalan újítás érhető el.
A Firefox böngészőhöz rengeteg kiegészítő tölthető le ami mind munkához, mind szórakozáshoz komoly lehetőséget rejt.

letöltés
Avant Browser 11.7 B11

Egy igen hasznos, egyszerű kisméretű böngésző. Tartalmaz beépített google keresőt, RSS olvasót és számos hasznos funkciót, mint pl a felbukkanó ablak blokkoló, de akár a képeket és a flash animációkat is blokkolhatjuk. Természetesen elmenthetjük kedvenc oldalainkat a kedvencek közé. Böngészhetünk több ablakos módban illetve a már több böngészőből ismert füleket is támogatja.

letöltés
Opera 9.52

Az Opera a világ harmadik legnépszerűbb böngészője, az Internet Explorer és a Mozilla Firefox után. A megszokott funkciók mellett található még benne BitTorrent-kliens, letöltésvezérlő, levelezőkliens, jelszó menedzser és Widgets alakmazások. További beépített lehetőség, hogy a kedvenceinket online módon tároljuk, így bárhonnan elérjük, ahol van internet.

letöltés
SpaceTime 1.0

3 dimenziós böngésző, különleges megjelenéssel. A böngészés közben különféle effektekkel váltogathatunk a megnyitott oldalak között, ám mindennek ellenére nem igény nagy erőforrást. Telepítés után kiválaszthatjuk, hogy az Internet Explorer vagy a Firefox motorját használja. Egy távirányító is található a böngészőben, amellyel az oldalak közti váltás mellett, további funkciókat kínál, mint pl. elforgathatjuk a lapokat. A sokoldalú beállításokkal igazán látványossá tehetjük, és emellett testre szabhatjuk.

letöltés
WordPress v2.6.1 (magyar)

A WordPress a világ egyik legnépszerűbb és legegyszerűbb blog,- tartalomkezelő rendszere. Segítségével könnyedén készíthetünk blogokat vagy komplett weboldalakat. Mára számtalan kiegészítőt és plugint fejlesztettek hozzá, mellyel akár összetettebb honlapokat is készíthetünk. A futásához PHP és MySQL környezetre van szükség.
Továbbá rengetek smink, téma is letölthető hozzá, amellyel könnyedén egyedivé varázsolhatjuk weboldalunkat.

letöltés
Joomla! 1.5.7 (magyar)


A Joomla a legnépszerűbb nyílt forráskódú CMS (tartalomkezelő) rendszer. A 2005 óta fejlesztett tartalomkezelő rendszer mára komoly felhasználó táborral bír. Az egyszerű weblapoktól kezdve akár egy összetett webáruház elkészítését is támogatja. Az alap Joomla installálása után csupán néhány kattintással létrehozhatunk blogokat, fórumokat, szavazásokat, naptárat és további rengeteg lehetőséget rejtenek .
A futásához Apache, PHP és MySQL környezetre van szükség.

letöltés
First Page 2006 FINAL

Elsősorban HTML szerkesztésére készült szoftver, amit kódszintű és grafikus módban is használhatunk. A teljes verziós, ingyenes program tartalmaz még egy beépített böngészőt, javaScript Wizard-ot, XML konvertert, továbbá Flash/Shockwave, DHTML layer és ASP támogatást is.

letöltés
IrfanView 4.20

Az egyszerű kezelőfelülettel rendelkező, ingyenes képnézegető program méltán népszerű. Gyors kezelésének és kis méretének ellenére rengeteg hasznos funkciót rejt. A több mint 60 grafikai formátumot támogató szoftver képes audio, video állományok megjelenítésére is. Tetszés szerint böngészhetjük vele fotóinkat, de vetítő és szerkesztő funkció is található benne. Pluginek letöltésével tovább bővíthetjük az elérhető funkciók számát. Néhány támogatott fájlformátum : JPEG, GIF, BMP, DIB, RLE, PCX, PNG, TIFF, TGA,RAS/SUN, ICO, AVI, WAV, MID, RMI, WMF, EMF, PBM, PGM, PPM, IFF/LBM, Photo-CD.

letöltés

Picasa 3
A Google által fejlesztett szoftver a következő fő funkciókat tartalmazza: képnézegető, kategorizáló és webalbum-szerkesztő. Megtalálható benne az alap grafika műveletek is (képméretezés, forgatás, színek, effektek, stb). Egyik hasznos funkciója, hogy megkeresi a számítógépen található összes képet, és dátum szerint kategorizálja is. Támogatja a skennerek, digitális kamerák használatát és közvetlen kiírhatjuk CD/DVD-re a képeket.

letöltés
FastStone Image Viewer Free


A FastStone Image Viewer Free szoftvert nem csak képnézegetőnek használhatjuk, hanem számos hasznos képszerkesztő funkciót is tartalmaz. Átalakíthatjuk képeinket, bemutatókat készíthetünk és az alap grafikai műveletek is megtalálhatók, mint pl. kép méretezése. Emellett tartalmaz még 100 effektet is, amiket a bemutató-készítéshez használhatunk fel.. Támogatott fájlformátumok: BMP, JPEG, JPEG 2000, GIF, PNG, PCX, TIFF, WMF, ICO és TGA.

letöltés
CDBurnerXP Free

Az ingyenes CDBurnerXP Free szoftver segítségével könnyedén írhatunk CD, DVD lemezeket (CD-R, CD/DVD-RW). Támogatja a Blu-Ray és a HD-DVD-írást is. Kezeli az ISO fájlok írását és olvasását is. További funkciók: Joliet, burn-proof támogatás, bootolható lemezek készítése, multi-session CD-k írása, írás utáni adatellenőrzés, borítók nyomtatása egyszerűen, és további számos hasznos funkció. Emellett lehetőségünk nyílik CD-rippelésre (támogatott hangformátumok: MP3, OGG, WMA és WAV), és borítókészítésre is. Mind cégek, mind magánszemélyek számmára ingyenesen letölthető szoftver.

letöltés