X
     
 
Lindy ingyenes film letöltö oldal
 
     
Chat
Játék
Játék
Játék 2
Menü
Föoldal
Partnerek
Ékszer shop
Film elözetesek
Porno videok
Erotika
Video
Clippek
Clippek 3
Clippek 2
Shakira
Beyoncé
Letölthetö Clippek
Hard Dance
Letölthetö Clippek 2
FILM ENGLISH LANGUAGE
Film english
Film english
Hasznos linkek
Ezoterikus kövek
Lia Iskola/font> ♥
Sportfogadás
Netes munka
Képtár
Tájkép
Mobil hátterek
Kérések
Ranbir Kapoor videok
Ti kértétek
Régi horror
Programok
program+ serial
Pc
Pc 2
Pc 3
Bud Spencer és Terence Hill életmü
1972-1981
1982-1994
1968-1971
Filmek
Magyar filmek
Krimi
Horror
Zorro
Horror 2
Vigjáték
Kaland / Western
Thriller
Akcio
Zenés filmek
Vegyes
Horror3
Vegyes 3
Vegyes 2
Dráma
Misztikus
Horror 4
Gyermek menü
Gyermek videok 2
Tamagochi
Gyermek lemezek
Ifjusági kaland
Karl May sorozat
Mese
Mesefilmek
Mese 2
Gyermek videok
Mese 3
Mesetar
Mp3
Cd-k
Cd-k 2
Cd-k 3
Cd-k 2010
Számok
Mix albumok
Cd 4
Online mozi
Online mese
Mozi
Avatar
Mozi 2
Online mese 2
Mozi 3
Zene terem
 
 
  http://ncoremeghivo.5mp.eu

VirtualDub 1.8.6


A videószerkesztő programmal külön kezelhetjük a videó és hangsávokat. A szoftverben található effektusokkal tovább színesíthetjük a szerkesztett videóanyagot. A következő videóformátumok szerkesztését teszi lehetővé a program: Avi, ASF, MEG-1, MPEG-2. Lehetőség van a megnyitott filmek átméretezésére, összefűzésére, tömörítésére is. Akár a digitalizálásra is használhatjuk a teljes verziós VirtualDub szoftvert.

Nyelv:idegen nyelvű
Jogállás:teljes verzió (freeware)
Méret:1 MB
Operációs rendszer:Windows, Vista

letöltés
VLC media player 0.93

Az ingyenes videólejátszó program a filmek lejátszása mellett rengeteg hasznos funkciót kínál. Alkalmas online videóbeszélgetésekre, hangtovábbítással, de akár internetes sugárzásra is használhatjuk. Támogatja az összes elterjedt multimédiás állományok lejátszását (pl. MP3, OGG, WAV, AVI, MOV, DIVX, ASF). A beépített kodekek segítségével megjeleníti a népszerű videóformátumokat és a feliratok használatát is bíztosítja.

letöltés
BSPlayer Free 2.31

A BSPlayer Free egy ingyenes, sokoldalú videólejátszó program, amivel könnyen lejátszhatjuk a DVD, avi, mpeg, DivX filmeket. Emellett további multimédiás fájlok, zenék lejátszását is támogatja . A feliratok kezelése mellett, széleskörű beállítási lehetőség is társul, mint pl. a feliratok méretének, helyének meghatározása. Természetesen a képarány állítás, szinkron választás, képkocka mentés és számos hasznos funkció is megtalálható.

letöltés
DivX for Windows 6.8
A DivX for Windows egy komplett kodek csomag, ami lejátszót is tartalmaz. Megtalálható benne az összes olyan kodek, ami a legelterjedtebb formátumú filmek lejátszásához szükséges. A 6-os verzióval már a nagyfelbontású HD filmeket is könnyen lejátszhatjuk. Kezeli a XSUB feliratokat, található benne interaktív videó menü és multiple audio track támogatás is.

letöltés
K-Lite Codec Pack 4.1.7
>A videólejátszáshoz leginkább ajánlott kodek csomag az ingyenes, teljes verziós K-Lite Codec Pack. Segítségével szinte az összes létező formátumú videót lejátszhatjuk, és lehetőség van az egyes videók tömörítésére, konvertálására is. A K-Lite Codec Pack a következő alkalmazásokat t artalmazza: Media Player Classic, DivX Pro, XviD, 3ivX, Windows Media 7/8/9, Fraunhofer MP3 DirectShow decoder, WMA DirectShow, AC3 DirectShow, Ogg Vorbis DirectShow decoder, AAC DirectShow, DirectVobSub, Matrix Mixer, Media Player Classic.

letöltés
7-Zip 4.60
A ingyenesen letölthető teljes verziós 7-Zip tömörítő program 55 nyelvet támogat, amik közt a magyar nyelv is megtalálható. A következő tömörítési fajtákat támogatja: ZIP, RAR, CAB, ARJ, CPIO, RPM, GZip, Bzip2, 7Z, TAR. A kis méretű szoftver gyors tömörítést tesz lehetővé.
teljes verzió

letöltés
OpenOffice 2.4.1
Az OpenOffice egy nyílt forráskódú, ingyenes irodai csomag. Tartalmazza a legnépszerűbb irodai alkalmazásokat, amikre nem csak az irodában van szükségünk: szövegszerkesztő, táblázatkezelő, prezentációkészítő, adatbáziskezelő, rajzoló, egyenletszerkesztő. További előnye, hogy dokumentumainkat akár közvetlenül PDF formátumban is elmenthetjük. Támogatja az elterjedt egyéb irodai alkalmazások által készített dokumentumok megnyitását (pl. Microsoft Word 95/97/2000, Excel 5.0/95/97/2000, PowerPoint 97/2000). Emellett HTML dokumentumok szerkesztésére is használhatjuk.

letöltés
Foxit Reader 2.3
Az ingyenes, kisméretű PDF-néző program számos hasznos funkciót tartalmaz. Az Acrobat Reader-rel készült adatokat is megnyithatjuk, emellett lehetőség van a PDF dokumentumok nagyítására, forgatására, mentésére és további alapműveletekre. Ha magyar nyelven kívánjuk használni a programot, akkor Language - magyar menü kiválasztásával érhetjük el.

letöltés
Free Download Manager 3
Ingyenes, gyors letöltésvezérlő, ami Windows Vista operációs rendszereken is fut. Támogatja az ftp és http portokat, a BitTorrrent letöltéseket, a többszálas letöltést is. Beállíthatjuk, hogy a letöltések befejeztével kikapcsolja a számítógépet. Akár kategóriákat is létrehozhatunk a letöltendő dokumentumoknak. Sebességkorlátozás, rossz letöltésekre való figyelmeztetés, flash videó letöltés, egyszerű fájlmegosztás funkciók is növelik a testreszabhatóságot. A magyar nyelvű verzió eléréshez a Lang könyvtárba kell másolni a magyar kiegészítőt, amit a csomag tartalmaz.

letöltés
FlashGet

Népszerű letöltésvezérlő sokoldalú beállításokkal, hasznos funkciókkal.
Kedvünk szerint programozhatjuk, időzíthetjük a letöltéseket. Telepítése után együttműködik a böngészőkkel. Egyszerre több szálon képes tölteni, letöltései listákat importálhatunk/exportálhatunk, letöltései sebességet egyszerűen beállíthatjuk és további hasznos opciók várják a felhasználót. A letöltött fájlokon végez egy vírusellenőrzést, ezzel is növelve a biztonságot.

letöltés
FileZilla 3.1.3

Ingyenes, gyors FTP kliens program, mellyel rendezhetjük letöltéseinket, többszálas letöltést is biztosít, kedvenceket hozhatunk létre és további hasznos funkciókat tartalmaz. Támogatja a tűzfalakat, proxy csatlakozásnál, SSL védelemnél. FTP, SFTP, FTPS (FTP over SSL/TLS) támogatása.

letöltés
IncrediMail 5.80

A kezelése a Microsoft Outlook levelezőprogramhoz hasonlít, ám jóval több multimédiás funkció érhető el.
Rengeteg sablont tartalmaz, így könnyen összeállíthatunk mutatós üdvözlőlapokat, amihez akár hangfelvételt is csatolhatunk. Elhelyezhetünk még animációkat, smiley-kat, hangokat, kézaláírást a levelekben, a sokoldalú levélszerkesztőnek köszönhetően.

letöltés
Mozilla Thunderbird 2.0.1.6
A levelezőkliens POP3, IMAP, illetve NewsGroup-kezeléssel is rendelkezik. Az eddigieknél hatékonyabban rendezhetjük levelinket, biztonságosabb használat és mégtöbb testreszabhatóság jellemzi Mozilla Thunderbird levelezőprogramot. Élenjár az internetes biztonság területén, amihez most még aktív védelem is társul a károkozók ellen. Importálhatjuk más levelezőkliensekből az e-mailket, és új, hatékonyabb keresőrendszer áll rendelkezésünkre.
Mindemellett több ezer kiegészítő is letölthető a szoftverhez.

letöltés