X
     
 
Lindy ingyenes film letöltö oldal
 
     
Chat
Játék
Játék
Játék 2
Menü
Föoldal
Partnerek
Ékszer shop
Film elözetesek
Porno videok
Erotika
Video
Clippek
Clippek 3
Clippek 2
Shakira
Beyoncé
Letölthetö Clippek
Hard Dance
Letölthetö Clippek 2
FILM ENGLISH LANGUAGE
Film english
Film english
Hasznos linkek
Ezoterikus kövek
Lia Iskola/font> ♥
Sportfogadás
Netes munka
Képtár
Tájkép
Mobil hátterek
Kérések
Ranbir Kapoor videok
Ti kértétek
Régi horror
Programok
program+ serial
Pc
Pc 2
Pc 3
Bud Spencer és Terence Hill életmü
1972-1981
1982-1994
1968-1971
Filmek
Magyar filmek
Krimi
Horror
Zorro
Horror 2
Vigjáték
Kaland / Western
Thriller
Akcio
Zenés filmek
Vegyes
Horror3
Vegyes 3
Vegyes 2
Dráma
Misztikus
Horror 4
Gyermek menü
Gyermek videok 2
Tamagochi
Gyermek lemezek
Ifjusági kaland
Karl May sorozat
Mese
Mesefilmek
Mese 2
Gyermek videok
Mese 3
Mesetar
Mp3
Cd-k
Cd-k 2
Cd-k 3
Cd-k 2010
Számok
Mix albumok
Cd 4
Online mozi
Online mese
Mozi
Avatar
Mozi 2
Online mese 2
Mozi 3
Zene terem
 
 
 
Ahová lépek, szörny terem (Tremors)
Szinkronos Sci-fi / Vígjáték / Horror, 1990 - amerikai filmEgy sivatagi kisvárosban különös, megmagyarázhatatlan halálesetek borzolják a kedélyeket. Hamarosan azonban nyilvánvalóvá válik, kik, vagy inkább mik okolhatók a gyilkosságokkal: a föld alatt lakó, alulról alattomosan támadó mutáns óriás-férgek!
A túlélők mindenek előtt biztonságos fedezéket keresnek a férgek támadásai elől, majd ők is támadásba lendülnek mindennel, ami csak a kezük ügyébe kerül...

letöltés

Tremors 2. - Ahová lépek ismét szörny terem (Tremors II: Aftershocks)Az első rész stílusát egy az egyben megtartó sci-fi komédiában újra együtt a két sivatagi kalandor, a szerencsével éppen kissé hadilábon álló Earl Bassett (Fred Ward), és az állig felfegyverzett túlélő, Burt Gummer (Michael Gross), akik szembenéznek a feladattal.
A gigantikus gilisztára hasonlító szörnyek elpusztításához csatlakozik hozzájuk az üreszsebű Grady Hoover (Christopher Gartin), valamint a mindenre elszánt, szexi kutatónő, Kate Reilly (Helen Shaver), aki egyedüli túlélője a támadásnak.
A csapat zseniális tervet dolgoz ki arra, hogyan csalják csapdába és pusztítsák el a férgeket, és ehhez hol feszülten izgalmas, hol poénokkal sűrűn tűzdelt helyzetek során jutnak el.

letöltés
Tremors 3. - Ahová lépek, már megint szörny terem (Tremors 3: Back to Perfection)Ezek az alakváltó, emberevő szörnyetegek már megint a feje tetejére állítanak mindent a nevadai Tökély poros kisvárosában, és az evolúció legújabb egyedére csak a túlélés-specialista Burt Gummer (Michael Gross) jelenthet megoldást! Egy helyi fiatal vállalkozó pár (Shawn Christian és Susan Chuang) segítségével Burt összeméri elképesztő fegyveres tudását a Habzsolók legújabb és leghalálosabb generációjával. Ha Burt és újdonsült társai nem találják meg a módját, hogy megfékezzék őket, akkor a szörnyek, akik miatt Tökély felkerült a térképre, most el fogják törölni a város a föld színéről. A Tremors 3 ? Ahová lépek, még mindig szörny terem földet rengető, kirobbanóan izgalmas szórakozást ígér!

letöltés
Tremors 4. - A legenda elkezdődik(Tremors 4: The Legend Begins)Készülj fel, hogy az eredeti Tremors előzményeit bemutató új fejezetben ahová lépsz, ott még több szörny terem! Amikor a nevadai Rejection nevű bányászvárosban a munkások egy láthatatlan ragadozónak esnek áldozatul, a bánya tulajdonosa, Hiram Gummer, a tremors Burt Gummerének dédapja felfogad egy zsoldost, hogy elpusztítsa a húsevő lényeket, mielőtt azok elnyelnék a profitot. Ami ezután következik, az egy totális támadás, melyben a csata előbb mélyen a föld alatt folyik, majd az izgalmas leszámolás Rejectoin utcáin csúcsosodik ki! A Tremors 4: A legenda megszületik hihetetlen akciójeleneteivel, fantasztikus extráival, és az eredeti sikerfilm mögött álló, díjnyertes stáb által alkotott földetrngető speciális effektjeivel szórakoztatja nézőit.

letöltés

A BarlangRomániában egy kutatócsoport XIII. századi apátság romjaira bukkan a rengeteg mélyén. A felfedezés döbbenetes és hátborzongató, az apátság ugyanis egy hatalmas föld alatti barlangrendszer fölé épült. A helybeli biológusok szerint a barlang egy ismeretlen ökoszisztéma rendszert rejt ezért segítségül hívnak egy csapat amerikai barlangászt, hogy kiderítsék, mi lakik a mélyben.
Jack (Cole Hauser) és fivére Tyler (Eddie Cibrian), a két adrenalinfüggő specialista, a világ legkiválóbb búvárjaival lát hozzá a felderítéshez. Az elit egység, amelynek Charlie (Piper Perabo) és Buchanan (Morris Chestnut) is tagja azonnal megkezdi a feltárást. Azonban amit a barlang mélyén találnak, nem egyszerű ökoszisztéma, hanem egy ismeretlen új faj.

letöltés
A kör

amerikai horror, 2002letöltés

A kör 2.

Szinkronos, amerikai horror, 2005letöltés

Fűrész

Szinkronos, amerikai horror, 100 perc, 2004letöltés
Fűrész 2.

Szinkronos, amerikai horror, 91 perc, 2005
letöltés

Fűrész 3.

Szinkronos, amerikai horror, 2006
letöltés

Sikoly2

színes magyarul beszélo amerikai horror, 116 perc, 1997
Tartalom:

Két év telt el a szörnyu woodsboro-i események óta. Az ifjú túlélok, Sidney
Prescott és Randy Meeks úgy döntöttek, hogy elfelejtik a traumatikus élményt
és folytatják életüket. A két barát együtt beiratkozik hát a középnyugati
Windsor Egyetemre. Az egyetemi városban épp a "Döfés" címu film bemutatója
tartja izgalomban a diákokat. A film a woodsboro-i gyilkosságok címu könyvbol
készült, szerzoje a rámenos riporterno, Gale Weathers, aki testközelbol élte
át az öldöklést, és pénzre váltotta a véres élményt azzal, hogy írt belole egy
bestsellert. Ám a film bemutatója vérfürdobe torkollik: egy szellemálarcos
gyilkos lemészárol két foiskolást. A fiatalok arra a következtetésre jutnak,
hogy valaki le akarja másolni a woodsboro-i rémtetteket, mi több, az illeto
ezúttal is betéve tudja a horror mufaj szabályait, és imádja a folytatásokat.

letöltés
Fűrész 4.
Színes amerikai horror, 2008
Rendező: Darren Lynn Bousman

Tartalom:

Jigsaw, minden idők legőrültebb és legötletesebb sorozatgyilkosa és tanítványa, Amanda halott. A sokat tapasztalt Hoffman felügyelőt bízzák meg a két gyilkos halálával kapcsolatos vizsgálattal. Két viharedzett FBI szakember is érkezik az eddig rettegésben tartott városba, Strahm ügynök és Perez ügynök Hoffman felügyelő munkáját segíti, együtt vizsgálják át Jigsaw földi maradványait. Minden jel arra mutat, hogy bár Jigsaw halott, valaki gondoskodik arról, hogy ördögi találmányai tovább szedjék az áldozatokat.
Amikor az egyik rendőrt elrabolják, már semmi kétség nem lehet afelől, hogy Jigsaw vérfagyasztóan zseniális játéka újra működésbe lépett. Az eddigieknél is kegyetlenebb kínzásokat kell átélnie mindazoknak, akik besétálnak Jigsaw csapdájába.

letöltés
KatakombákSzínes amerikai horror - 100 perc, 2007
Magyar szinkron!
Rendező: David Elliot, Tomm Coker

Tartalom:
Victoria életében először utazik Párizsba, hogy meglátogassa testvérét, Carolynt. Egyik este egy olyan rave partyba keveredik, amelyet a város alatti XIV. századi, 300 kilométeres labirintusban, a Katakombákban tartanak. A labirintus 7 millió ember földi maradványait rejti. A halottak tetemei századokon keresztül háborítatlanul nyugodtak a föld alatt. A félős Victoria elveszti barátait, és eltéved a sötétben. Egyre inkább az az érzése támad, hogy valaki vagy valami rettenetes üldözi. Olyan események kezdődnek, amelyekre legszörnyűbb álmaiban sem gondolt...

letöltés

1408
Színes amerikai horror, 94 perc, 2007
Magyar szinkron!
Rendező: Mikael Hafström

Tartalom:

Mike Enslin híres bestseller író, aki paranormális jelenségekről írt könyveivel futott be. Legutóbbi könyvét is hatalmas siker övezi, de az író tudomást se vesz róla, az életét egy fájdalmas családi tragédia árnyékolja be. Képtelen feldolgozni kislánya halálát, a munkájába menekül. Azon dolgozik, hogy bebizonyítsa, a természetfeletti jelenségek mögött midig szándékos, megszervezett átverés áll. Kutatásai a New York-i Dolphin Hotelbe vezetik, ahol az a véresen legendás 1408-as számú szoba található, amelyben állítólag szellemek gyilkolnak. Enslin kész bebizonyítani, hogy ez is csak egy blöff, és kibérli a szobát annak ellenére, hogy a szálloda igazgatója nyomatékosan megpróbálja lebeszélni tervéről. Az író elfoglalja a szobát, és a saját szemével fog megbizonyosodni arról, hogy szó sincsen előre kitervelt átverésről - a hírhedt 1408-as szoba borzalmait nem a képzelet szülte.

letöltés
Silent Hill - A halott város
Színes amerikai, japán horrorfilm, 2006
Magyar szinkron!
Rendező: Christophe Gans

Tartalom:

Egy gyógyíthatatlan beteg kislány édesanyja Rose (Radha Mitchell) képtelen beletörődni az orvosok diagnózisába. A gyógyulás útját keresve megszökteti lányát, férje (Sean Bean) minden tiltakozása ellenére. A szökés során balesetet szenvednek és Silent Hill elhagyatott, hátborzongató városába jutva szem elől veszítik egymást, ami nem csoda, hiszen a városra állandó köd telepedik. Silent Hill nem csak ebben különbözik a többi várostól: furcsa lények lakják és időről időre az élő Sötétség telepedik rá, megfertőzve mindazokat, akiket megérint. Rose gyermeke keresése közben egyre többet tud meg a város történetéről, és rá kell döbbennie, hogy lánya eltűnése csupán apró porszem egy sokkal komolyabb játékban.

letöltés
Disturbia
Színes amerikai thriller, 104 perc, 2007
Magyar szinkron!
Rendező: D.J. Caruso

Tartalom:

Apja halálát követően Kale mogorvává, visszahúzódóvá, zaklatottá válik, olyannyira, hogy miután összetűzésbe keveredik egyik tanárával, a bíróság házi őrizetre ítéli. Anyja, Julie éjt nappallá téve dolgozik, hogy ellássa magát és a fiát, aki ezt csak közönnyel és letargiával viszonozza. Házuk falai kezdenek összezárulni Kale körül. Amikor elhatalmasodik rajta az unalom, figyelmét a házon kívülre fordítja, és elkezdi meglesni szomszédjait, köztük a csinos lányt, aki most költözött melléjük, no meg azt a gyanús urat, aki Kale szerint nem lehet más, mint az országszerte keresett sorozatgyilkos. Ám vajon mindez valóság, vagy csak a négy fal közé szorított zaklatott, hiperaktív képzelete játszik Kale-lel?

letöltés
Kísértetjárás Connecticutban (The Haunting in Connecticut) dvdrip szinkronos színes, amerikai horror, 102 perc, 2009


Az 1987-es megtörtént eseményeken alapuló rémisztő horror egy mit sem sejtő amerikai család természetfeletti, sötét erőkkel való találkozását tárja elénk. Amikor a Campbell család Connecticut állam egyik távol eső részébe költözik, hamar rá kell jönniük, hogy a bájos, viktoriánus otthonuknak igencsak nyugtalanító a múltja. Nem csak az bizarr, hogy a ház egykoron ravatalozó volt, de ráadásul a néhai tulajdonos látnok fia Johan visszatér, és az ártatlan és gyanútlan családot ez eddig ismeretlen, borzasztó kísértéssel sújtja.

letöltés
Fekete víz


Dráma / Thriller, 2005 - amerikai film


Tartalom:
Dahlia Williams új életet kezd: miután házassága tönkrement, ötéves kislányával, Cecivel új albérletbe költözik és új munkahelyet keres. Mivel anyagi helyzete csak azt teszi lehetővé, hogy a folyón túl, egy lepukkant városrész elhanyagolt panelházában béreljenek lakást, egyébként sem vidám kedélye tovább romlik. Erre rátesz egy lapáttal az is, hogy volt férje perre megy a kislány elhelyezéséért.
Dahlia és Ceci új otthona, azon kívül, hogy olcsó, hihetetlenül elhanyagolt és sötét. A lakás egy idő után szinte önálló életet kezd élni. A felettük lévő üresen álló lakásból furcsa hangok hallatszanak éjszakánként, a plafonon pedig megjelenik egy makacs beázásfolt, amiből fekete víz csöpög egyenesen Dahliáék nappalijába. Ráadásul Ceci egyre furcsábban viselkedik az iskolában - folyton képzeletbeli barátnőjével, Natashával van elfoglalva. Az idegileg megviselt anya egy idő után már nem tud különbséget tenni valóság és képzelet között, s folyamatosan elvész egy ismeretlen erő örvényében...
Íme egy újabb remake, melynek japán eredetijét ugyanaz a filmes csapat készítette, mint a világszerte népszerű Ringu - A kör című nagyhatású pszicho-thrillert. Az Oscar-díjas Jennifer Connelly mellett olyan remek karakterszínészeket láthatunk a filmben, mint John C. Reilly, Tim Roth és Pete Postlethwaite Oscar-jelöltek.

letöltés
Ház a Kísértet-hegyen 1-2 rész DVDRIP SzinkronosHorror / Thriller / 1999 - amerikai film

Tartalom:
Hosszú éjszaka elébe néz az az öt idegen, akik - vállalkozó szellemüket próbára téve - vállalják, hogy egy több évtizede bezárt pszichiátriai intézet falai között hajnalig kitartanak, túlélik az átlagosnak feltüntetett estét - mindezt a fejenkénti egymillió dolláros nyeremény reményében. A különös játékot egy multimilliomos szervezi, hogy így lepje meg szeszélyes feleségét születésnapjára.
A gondoskodó férj mindent megtesz a jó szórakozás érdekében, így játékkal ötvözi a születésnapi összejövetelt. Csapdákat és elrettentő eszközöket szerel fel az épület minden zugában, hogy a vendégek még hajnal előtt megfutamodjanak.
A férj zseniális tervei azonban hamarosan eltörpülnek a ház rejtette adottságok mellett. A pszichiátriai intézet falai között régen különös, perverz kísérletek folytak, és az egykor megkínzottak szelleme most visszatér, hogy bosszút álljon azokon, akik szórakozni jöttek ide.

letöltés
Álmatlanul
SzinkronosThriller / Misztikus / Horror / Krimi, 2001 - olasz film

Tartalom:
A kegyetlen sorozatgyilkos, A gnóm, 17 évvel első gyilkosságai után visszatér és kíméletlenebb, mint valaha. Ezúttal azonban már nemcsak fiatal prostituáltakkal végez, hanem az utána nyomozókat sem kíméli.
A nyugdíjba vonult Moretti felügyelő (Max von Sydow ? Az ördögűző, Stephen King: Hasznos holmik) ezért újra aktivizálja magát, mivel az egyik áldozat kisfiának korábban megígérte, hogy nem nyugszik addig, míg el nem kapja a gyilkost...
Az olasz horrorfilmek, az úgynevezett Giallok nagymestere, a legendás Dario Argento (Suspiria, Pokol, Trauma) ezúttal sem spórolt a művérrel, a műfaj kedvelőinek legnagyobb örömére.
Hossza: 113 perc

letöltés
A holtak naplója SzinkronosTartalom:
Egy csapat fiatal filmes amatőr zombi-horror filmet próbálnak leforgatni egy erdőben. A fikció akaratukon kívül valósságá válik, mivel az erdőben éppen ekkor kel életre egy csapat valódi élőhalott. Ezek természetesen rávetik magukat a filmes társaságra, akik - ha már így alakult - meg is örökítik a véres eseményeket.
Hossz: 95 perc

letöltés
Börtön a pokolban SzinkronosHorror, 2006 - amerikai film

Tartalom:
Michael Turner nyomozó véres gyilkosságsorozat felderítésére érkezik a hírhedt börtön falai közé. A rutinmunkának ígérkező ügy azonban kissé bonyolultabb lesz, mint gondolta volna. A fegyházban a világ legveszélyesebb bűnözői mellett egy megmagyarázhatatlan erő is fenyeget, s amikor az elszabadul, a hullák száma rohamosan nő.
Miközben a rabok az életükért harcolnak, a nyomozó mindent megtesz, hogy megtörje a halálos átkot.

letöltés
Árnykép SzinkronosHorror / Misztikus / Thriller, 2008 - amerikai film

Ben és Jane friss házasok. Egy ígéretes álláslehetőség miatt Japánba költöznek, és egy tokiói divatfotózásra indulnak - Ben ugyanis fényképész -, amikor egy sötét erdei úton belekeverednek egy tragikus autóbalesetbe, amely egy helybéli lány halálához vezet.
Amikor azonban visszatérnek a baleset helyszínére, nyoma sincs a holttestnek...
Amikor nem sokkal később Ben előhívja a Tokióban készített fotókat, a képeken egy elmosódott árnyalakot vesz észre. Ettől kezdve a férfi fotóin rendre felbukkan a titokzatos árny, és a különös jelenéseket rendre szörnyű tragédiák követik.
A fiatal pár azt gyanítja, hogy az elütött lány szelleme próbál bosszút állni rajtuk. Úgy sejtik: addig nem lesz nyugtuk, amíg meg nem találják a szerencsétlenül járt lány testét...
Hossza: 86 perc

letöltés
Halloween
SzinkronosThriller / Horror, 1978 - amerikai film

Tartalom:
Az Illinois állambeli Haddonfieldben 1963-ban Mindenszentek éjszakáján a hatéves Michael Myers bestiális kegyetlenséggel megöli nővérét...
A szellemileg súlyosan zavart gyereket egy pszichiátriai klinikára szállítják.
Tizenöt évvel később egy viharos éjszakán az intézetből visszatér a kisvárosba, és üldözőbe veszi Laurie-t, a fiatal diáklányt.
A pszichológus Dr. Loomis az elmebeteg Myers nyomába ered, hogy megakadályozza az újabb gyilkosságokat.
A horror nagymester John Carpenter (A dolog, A köd, Vámpírok, A sötétség fejedelme) sokat utánzott, stílusteremtő filmje a korszak egyik legnagyobb alkotása.
Hossza: 88 perc

letöltés
Gödör Szinkronos
Horror / Thriller / Misztikus, 2001 - angol film
Rendezte:Nick Hamm

Tartalom:
Négy fiatal iskolás, két leány és két fiú, eltűnik egy előkelő angol magániskolából. Csak Liz éli túl a megpróbáltatásokat, de miközben felidézi azt a két hetet, amit bezárva töltött egy sötét, földalatti bunkerben, lassan kiderül, hogy az események olyan lelki traumát okoztak neki, ami megakadályozza abban, hogy különbséget tegyen a valóság és a képzelgés között.
De hát mi is történt valójában a bunkerben?
Hossza: 98 perc

letöltés
Mély harapás SzinkronosHorror / Vígjáték, 2007 - amerikai film

Tartalom:
Dawn egy átlagos kamasz lány, aki egy kisvárosi gimnáziumban tanul. Tagja, sőt hangadója annak az iskolai csoportnak, melynek tagjai felesküdtek arra, hogy szüzességüket csak a nászágyukban veszítik el.
Ám a lány csak addig ura hormonjainak, amíg egy új diák, Tobey meg nem érkezik a suliba. Vonzalmuk kölcsönös, és Dawn attól tart, hogy szüzességi fogadalma veszélybe kerül.
Egy túlfűtött randin Tobey nem bír magával, és Dawn tiltakozása ellenére lerohanja őt. Ekkor fény derül Dawn veleszületett biológiai rendellenességére, és a felajzott fiú nem csak az eszét, hanem a férfiasságát is elveszíti.
A lány nemi szervén fogak vannak, melyek minden behatolóval kegyetlenül elbánnak.
Hossza: 90 perc

letöltés

A gyűjtő Szinkronos
Dráma / Misztikus / Krimi / Thriller, 1997 - amerikai film

Tartalom:
Izgalmak és borzongások szédítő tempóban. Gondold azt, hogy hétszer a Hetedik!
Nyolc elrabolt nő. Mind gyönyörű. Mind tehetséges. Mindet az a veszély fenyegeti, hogy az élete kegyetlenül rövid lesz, ha Alex Cross nyomozó és Kate Mctiernan koronatanú nem találja meg a megfoghatatlan gyűjtőt, aki Casanovának hívja magát. Beindul a vadászat a lenti délről a kaliforniai partig és vissza, ebben az idővel versenyt futó, provokatív, izgalmakkal teli filmben, amely James Patterson bestsellere alapján készült.
Ashley Judd alakítja a találékony, határozott Mctiernent. Ő az egyetlen, aki meg tudott szökni Casanova titkos búvóhelyéről - és meg akarja menteni fogolytársnőit, akiket ott hagyott. Morgan Freeman játssza Crosst, a megoldhatatlan rejtélyek mesterét. De most több forog kockán a jóhírénél: ezúttal az egyik áldozat a saját unokahúga ebben a feszes, lebilincselő thrillerben.
Hossza: 118 perc

letöltés

Orca, a gyilkos bálna SzinkronosAkció / Thriller / Horror / Dráma, 1977
Rendezte:Michael Anderson

Tartalom:
Nolah kapitány bálnavadász. Egy napon egy kardszárnyú delfint, más néven egy gyilkos bálnát sikerül levadásznia, de amikor a fedélzetre húzza a szerencsétlen állatot, kiderül, hogy egy terhes nőstény az áldozat. A születés előtt álló magzat már holtan csusszan csak ki ugyancsak halott anyja hasából...
A bálna halálának a bálna párja is szemtanúja dühös, velőtrázó sikoltása figyelmeztetés a halásznak: Orca nem felejt és bosszút áll!
Kevesen tudják, hogy a világ egyik legintelligensebb állata a kardszárnyú delfin. Nem csak emlékezni képes azokra, akik ártottak neki, de ez az egyetlen állat, amelyik ismeri a bosszú fogalmát is.
Orca fáradhatatlanul követi párja gyilkosát és nem nyugszik, amíg elégtételt nem vesz azokon, akik ártottak neki...
Hossza: 90 perc

letöltés

Vérfarkasok /Skinwalkers/

2007 Horror szinkronosEgy 12 éves fiú hirtelen egy farkasember-háború kellős közepén találja magát. Az egyik csapat megpróbálja megvédeni, míg a másik el akarja pusztítani őt. A fiú édesanyja közben minden erejével azon van, hogy kiderítse: miért ily fontos a gyermeke.


letöltés

Hatodik érzék (The Sixth Sense)

színes magyarul beszélő amerikai pszichothriller, 108 percNem minden tehetségáldás...

Dr. Malcolm Crowe (Bruce Willis) gyermekpszichológus életének legnagyobb elismeréseként díjat nyer munkásságáért. Ugyanazon az éjjelen majdnem mindent elveszít, mikor a múlt homályából rátör egy régi betege.
A kellemetlen találkozás után újra előveszi a régi aktáit, és tovább tanulmányozza a ritka kórképet.

A kilencéves, zárkózott Cole (Haley Joel Osment) is azt állítja: látja a halottakat, akik segítséget kérnek tőle.

A szellemek félelmetesek, de nem gonoszak, csupán igazságot akarnak. Cole túl kicsi még, hogy ezt a súlyt elviselje. A pszichológus egyre több időt szentel kis betege lelkének megmentésére, miközben saját magánélete zátonyra fut... Az utóbbi évek egyik legmeglepőbb thriller-szenzációja.

letöltés

A szeg szinkronos Horror


"Spiker", a sorozatgyilkos, aki annak idején majdnem harminc embert mészárolt le, kiszabadul a fogságból. Útja ahhoz az erdő közepén álló házhoz vezet, ahol annak idején minden elkezdődött. Szerencsétlen időzítéssel hat fiatal éppen abban az épületben bulizik, ahová a gyilkos tart. Az éjszaka beköszöntével egyre több sötét titok derül ki a helyről, és egykori lakójáról. Hamarosan felbukkan "Spiker" is?és kezdetét veszi a mészárlás. Csak egyvalaki élheti túl az eseményeket.

letöltés

A felvonó (2007)
Magyar szinkron horror DVDRip

Mindannyiunknak vannak titkai. Félelmei. Ám vannak olyan rémálmok, melyekből nincs menekvés... Claudia (Amber Tamblyn) néhány, számára teljesen idegen emberrel egy liftben reked. Bár eleinte udvariaskodva próbálják oldani az összezártság okozta feszültséget, az idő előre haladtával a bent lévők nem bírnak uralkodni indulataikon. Pláne, hogy hármuknak nyomós okuk van arra, hogy minél hamarabb kikerüljenek. Kétségbeesésük és a menekülés vágya minden mást elnyom. Egyvalakiben azonban másféle: gyilkos ösztönök ébrednek...

letöltés

Veszélyes kívánságok (Wishcraft)

színes, amerikai horror, 93 perc, 2002

18 éven aluliak számára nem ajánlott

Brett Bumpers a Martin Van Buren középiskola agya. Élete viszont hamarosan megváltozik. Őrülten beleszeret a helyi szépségbe, Samanthába. Ugyanakkor titokzatos ajándékra tesz szert: három beteljesülendő kívánságra. Az első kívánság, mely teljesült - Samantha szerelme - mintha furcsa események folyamatát idézné elő. Egymás után halnak meg az iskola legjobb diákjai. Mikor a helyi rendőrség elkezd szimatolni az iskolában, Brett saját magától kérdezi, hogy nincs e valamilyen összefüggés a gyilkos és megszerzett képességei között. Brett a gyilkos következő áldozata vagy pedig a szövetségese? Brett kapcsolata Samanthával egyre komolyabb, egyaránt nő a bűntudat is. Sejti, ha kihasználná az utolsó kívánságát és hagyná elmenni a lányt, Samantha lenne a következő áldozat. Mit tesz annak érdekében, hogy megóvja a nőt, akit szeret?

letöltés

[Rec] /dvdrip.Xvid/HUN/

színes, feliratos, spanyol horror, 85 perc, 2007

18 éven aluliak számára nem ajánlott

Dolby Digital


Egy riporternő és operatőre egy csapat tűzoltót követnek az éjszakában, hogy műsort készítsenek a tűzoltók mindennapjairól. Műsoruk lényege a napjainkban oly népszerű "real-world" szerű tudósítás. Egyik kiszállásuk azonban rémálommá válik: egy idős nő megharapja az egyiküket, és mikor a rendőrség karanténba zárja az épületet, annak lakóival együtt csapdába kerülnek. Mindeközben egy rejtélyes fertőzés áldozatai ritkítják az épületben rekedteket.

letöltés

Az Olvadás (The Thaw) DVDRip.2009

Feliratos,amerikai kanadai horror sci-fi.91 percVajon mi fogja kipusztítani az emberiséget? Egy pofás meteor, amikor Bruce Willis épp szabadságra megy? Űrből érkező invázió? Halálra éhezünk? A fészkes fenét. Egy prehisztorikus bogárfaj töröl el bennünket a Föld színéről. Apró, de annál kellemetlenebb kis dögök hadserege, csak arra várva, hogy kiolvadjanak a fagy fogságából. Dr. David Kruipen (Val Kilmer) és kutatócsapata kínlódik a messzi északon, Kanada Isten hát mögötti szigetein a globális felmelegedés hatásait tanulmányozza a jegesmedvékre különös tekintettel,amikor felfedezik a rohadt ízeltlábúakat.Ezek a huncut bogarak pedig kegyelmet nem ismerő gyilkosok: villámgyorsan beköltöznek áldozatukba. Mellékhatásként kicsi véres pisi, szarra emlékeztető rókázás előfordulhat, előrehaladottabb stádiumban a kar levágása is erősen javallott. Közben persze peterakás, a kikelő csimoták meg módszeresen elfogyasztják gazdatestüket......


letöltés