X
     
 
CIGÁNYKÁRTYA
 
     
1. A CIGÁNYKÁRTYA
5. A kártyalapok és az asztrológia
9. Videók
6. Kirakási módok
3. Lapok jelentése
1. A cigánykártya története
2. Készülődés kártyavetéshez
4. Lapok kombinációja
7. Időutazás a cigánykártyával
8. Szellemidézés a cigánykártyával
2. A CIGÁNYOK MÁGIÁJA
Időjárás jóslás és befolyásolás
Cigányok álomfejtése
Cigány ujj babonák
Átok levétel
A tulajdon megvédése
Szerelmi jóslatok és varázslatok
Gyógyítás
3. CIGÁNYKÁRTYÁT VETŐ JÓSOK, LÁTÓK, BOSZORKÁNYOK
Éva Ilona
4. JÓSOLJ MAGADNAK
Jóslás cigánykártyával
Kávézacc jóslás
Mme Lenormand jóslata
Szerelmi szívjóslás
Csillaghullás
A nap talizmánja
Kavics jóslás
A varázsgömb titka
Tenyérjóslás
5. CIGÁNYKÁRTYA ÉS EGYÉB EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
Mágia tanfolyam
Boszorkány iskola
Gyógynövényismereti tankör
Cigánykártya tanfolyam
Tenyérelemzés
6. CIGÁNYKÁRTYA GALÉRIA ÉS MÚZEUM
Orosz cigánykártyák
Mediterrán Sibillák
Német kipper kártyák
Mai cigánykártyák ősei
Magyar cigánykártyák
Lenormand kártyák
Egyéb kártyák
Jóslás, kártyavetés, tánc, életmód a cigányok kultúrájában
Jóslás és mágia a magyar hagyományokban
Jóslás és mágia a klasszikus festészetben
7. CIGÁNYOK MUZSIKÁJA RÉGEN ÉS MA
Magyar cigányok zenéje
Orosz és kelet-európai cigányzene
Spanyol cigányzene
Indiai cigányok zenéje
Ezoterikus cigányzene
8. CIGÁNYOK TÁNCA * GIPSY DANCE
Orosz és kelet-európai cigányok tánca
Magyar cigányok tánca
Spanyol cigányok tánca
Indiai cigányok tánca
9. FILMEK ÉS CIGÁNYOK
A cigánytábor az égbe megy
Macskajaj
Underground
Unza Unza, Time!
 
 
 

Cigány szerelmi jóslatok és varázslatok

AZ OLDAL IDE KÖLTÖZÖTT!!!
* Címünk a régi: www.ciganykartya.eu
* Szebb és áttekinthetőbb felület, úja tartalmak, frissítések.
* Ez a honlap továbbra is elérhető, ám frissítések nélkül.

SZERELMI JÓSLATOK

* A cigánylányok Erdélyben hisznek abban, hogy azokat a bűbájokat, amelyek segítségével megtudhatod, hogy ki lesz a férjed, a legszerencsésebb bizonyos napok előestéjén, például szilveszter, húsvét vagy Szent György nap előtt végezni. Szilveszter előestéjén kilencszer fűzfának dobják régi cipőjüket vagy csizmájukat, de csak kilencszer! (emlékezzünk arra, hogy régi cipőket dobtak a menyasszony után sok városban!) Ha a cipő az ágakon ragad, az a lány, aki eldobta, még abban az évben férjhez megy.

* Per de, per de prájtina,
Varckaj hin, hász kámav?
Basá. Párro dzsiuklo,
Pirano dzsál mai szigo.
Szétszórt levelek között látom,
Hol lehet az igazi párom?
A fehér kutya ugat végül,
És szerelmem gyorsan eljön.Ha az ének közben ugat egy kutya, akkor a leányka házas és ágyas lesz, mire eljön az újév megint.

* Ahhoz, hogy megtudja, jövendőbeni férje fiatal vagy idős lesz-e, a lánynak vennie kellett kilenc magot a Datura stramonium-ból (csattano maszlag), és kilenc különböző helyről vizet és földet kellett szedni. Ezekből kellett süteményt gyúrni, amit egy útkereszteződésbe tettek ki húsvét vagy Szent György napjának reggelén. Ha nő lépett először a süteményre, akkor a férj özvegy vagy idős lesz, ha viszont férfi, akkor fiatal ember veszi majd el.

* Ahhoz, hogy megtudja, jövendőbeni férje fiatal vagy idős lesz-e, a lánynak vennie kellett kilenc magot a Datura stramonium-ból (csattano maszlag), és kilenc különböző helyről vizet és földet kellett szedni. Ezekből kellett süteményt gyúrni, amit egy útkereszteződésbe tettek ki húsvét vagy Szent György napjának reggelén. Ha nő lépett először a süteményre, akkor a férj özvegy vagy idős lesz, ha viszont férfi, akkor fiatal ember veszi majd el.

* Hogy lássák jövőbeli férjük alakját, a lányoknak ki kellett menniük az útkereszteződéshez Szent György napján. Hajukat hátra fésülték, megvágták balkezük kisujját.
Hagyták, hogy három vércsepp hulljon a földre, miközben ezt mondták:
Mro rat dav piraneszke,
Kász dikhav, avava adaleske.
Véremet adom szerelmemnek,
Akit látok, csak az enyém legyen.

Ekkor jövendőbeli férjük alakja kiemelkedett lassan a vérükből, majd elhalványult. Ezután fel kellett venniük a porral elkeveredett vért, és a folyóba kellett dobniuk, máskülönben a nivashi, vagy A víz szelleme felissza a vért, és lányok még abban az évben a vízbe fulladnak. Azt mesélik, hogy kb. húsz évvel ezelőtt a gyönyörű Roszi (Róza), Peter Dankónak, a kukulya törzs főnökének, vajdájának a lánya megfulladt az eljegyzése alatt, mivel a ceremónia végén nem akarta összegyűjteni kifolyt vérét.

* Szent András napjának előestéjén a lánynak keresnie kell egy özvegyet, és adnia kell neki egy almát anélkül, hogy elfogadná a köszönetét. Magyarországon kettévágják, és éjfélig meg kell enniük az egyik felét, és éjfél után pedig a másikat, és akkor álmukban megláthatják leendő férjüket.

SZERELMI JÓSLÁS ALMÁVALSZERELMI VARÁZSLATOK

* Ha egy lány anyaszült meztelenül sétál a holdfényben, egy mező vagy ház körül, és minden lépésnél egy maréknyi sót dob a háta mögé, akkor megkapja szerelmét.* Ha egy feleség meg akarja őrizni férje szerelmét, ki kell tépnie hajszálát, és a férjéhez kell kötnie. Ezt háromszor kell megtennie teliholdkor.

* Ha egy fiatal lány elnyeri egy fiú szerelmét, akkor ki kell tépnie egyik hajszálát, össze kell kevernie a fiú lábnyomának porával hamuvá kell égetni, és el kell érni, hogy az áldozat megegye?. Ez mondanom sem kell nem olyan könnyű, ha az illető tudja, mit is eszik valójában. A bárkinek a lábnyomából származó pornak nagy jelentőséget tulajdonítottak a megbabonázás terén az ősi boszorkányságban, különösen Olaszországban.

* Vegyél egy hagymát, tulipánt, vagy bármilyen fajta növény hagymát és egy olyan cserépbe ültesd el, amit még sohasem használtál. Miközben elülteted, ismételgesd annak a nevét, akit szeretsz, és minden nap reggel és este mondd el előtte ezt:
Amint ez a gyökér nő,
És amint a virág rügyezik,
Forduljon szíve,
Hozzám!
Így akit szeretsz minden nap egyre közelebb kerül hozzád, egészen addig, míg el nem nyered szíved vágyát.

* A szerelmes egy fűszálat vesz a szájába, és keletre majd nyugatra fordulva ezt mondja:
Kay o kám, avriável,
Kiya mánge, lele beshel!
Kay o kám tel?ável,
Kiya lelákri me beshav.
Ahol a nap felkel,
Szerelmem legyen mellettem!
Ahol a nap lemegy,
Általa ott leszek!
Ezután a fűszálat darabokra tépi, és belekeveri a lány ételébe. Amikor aztán a lány lenyeli a füvet, akkor szerelembe esik tiszta szívből. Ezzel kapcsolatban dr. WLISLOCKI megjegyez egy régi szokást, amit a hinduk is ismernek,és amivel képesek megváltoztatni egy másik személy ígéretét vagy elnyomását. Ilyenkor az illető füvet vesz a szájába. Erről GRIMM is ír: ez a szokás valószínűleg abból az ideából származik, miszerint a leigázott, háziállathoz hasonlóan megadja magát a másik erejének. Azért jelenik meg az ősi szokás, mert a fű felmutatása a megadás jele. A legyőzött ember egy fűszálat vesz szájába, és átadja legyőzöttjének.* Egy másik szerelmi bűbáj, ami az ősi boszorkánysághoz tartozik réges-régi időktől kezdve és széles körben ismeretes a következő: amikor a kutyák párzanak, a szerelmes hirtelen lefedi őket egy ruhával, ha lehetséges olyannal, amit utána megmutat a lánynak, akinek szerelmét kívánja, és ezt mondja:
Me jiuklo, yoy jiuklo,
Yoy tover, me pori,
Me kokosh, yay cátrá,
Ádá, ádá, me kamáv!
Én a kutya, ő a boszorkány,
Én a nyél, ő a fejsze éle,
Én a kakas, (és) ő a tyúk,
Akit, akit kívánok!

* Ha egy lány vagy asszony tudni akarja, hogy állapotos-e? Fognia kell egy tojást, tartalmát egy korsóba önteni, és vizet tenni rá. Ha másnap a tojás a víz felszínén úszik, akkor állapotos, ha a sárgája elvált a fehérjétől, akkor fia születik, ha pedig összekeveredtek, akkor leányt fog szülni.

* Toscanában, ha a nők gyermeket szeretnének, akkor elmennek a paphoz, hogy megáldassanak egy almát, és Szent Annához imádkoznak felette, aki a cigányok között valószínűleg Lucinaként ismeretes, aki nagy valószínűséggel a cigány dialektus szerint Lus? Anna, vagyis Szent Anna. Sok olyan cigány bűbáj maradt fenn MARCELIUSTÓL, amelyek szóról szóra léteznek még most is Olaszországban, de modernizálva, mint amikor új ablakokat tesznek egy régi házba.

* Ha egy nő halat eszik terhesség alatt, akkor a gyermek nehezen tanul meg beszélni, ha csigát akkor nehezen tanul meg járni. Azok a szóhasonlatok ismerhetőek fel ebben, mint a buta, mint a hal, vagy lassú, mint a csiga.

* Egy személy hajának, vérének vagy nyálának elégetésével el lehet mulasztani a szerelmet.

* A következő bűbájt használták a hűtlen szerető megbüntetésére. A becsapott leány meggyújt egy gyertyát pontosan éjfélkor, és többször átdöfi egy varrótűvel, miközben ezt mondja: Pchágeráv momely
Pchágera tre vodyi!
Háromszor tört meg a gyertya általam,
Háromszor lesz összetörve a te szíved is.
(A gyertyára vonatkozó utasításokat a bajok elkerülése végett kihagytam ~ szerkesztő.)

* Ha a hűtlen szerető egy másik lányt vesz feleségül, akkor az elhagyott lány egy törött rák páncélt kever ételébe és italába, vagy egyik hajszálát egy madár fészkébe rejti. Ez boldogtalanná teszi a házasságot, és férfi állandóan elutasított kedvese után fog epekedni.
Tehát az utolsó bűbáj kapcsolódik ahhoz, amit a szlovákok között találhatunk, de máshol is megemlítik, hogy hisznek abban, hogy ha egy férfi haját egy madárfészkébe rejtik, akkor nagyon szenved majd, míg teljesen el nem halványodik.
(A bűbájhoz tartozó mágikus napot kihagytam a bajok elkerülése végett ~ a szerkesztő.)


FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
Éva Ilona
JÓSLÁS, KÁRTYAVETÉS, TISZTÁNLÁTÁS 150 Ft/perc
Telefonon: hétfő 9~11, kedd 19~21óráig.
06 70 314 5911
Fizetés utólag csekken vagy bankszámlára.
Raiffeisen 12011526 00326370 00100000
Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911
Szerelmi oldás és kötés, átoklevétel, egészségvarázslás.
******

Cigánykártya tanfolyam
A Tündérképző ezoterikus szabadegyeteme

BUDAPEST XV. ker.: 6x3 óra csütörtök esténként 18-21 óráig.
Tanfolyam kezdés kb. 6 hetente:
Ár: 19.000-

BUDAPEST INTENZÍV: 2x8 óra szombat-vasárnap 10-18.
Tanfolyam indítás október, március.
Ár: 19.000-

BUDAPEST MESTERKÉPZŐ
Szeptembertől juniusig havonta 1 vasárnap.
Kezdés: szeptember
Ár: 8.500-/nap

Mi leszel, ha mindezt tudod?
Okkultista tanácsadó, spiritiszta, jós, kártyavető
Bővebb információ
******

TENYÉRELEMZŐ TANFOLYAM

BOSZORKÁNYKÉPZŐ
Archaikus magyar boszorkánytanok. 7 alkalom/1 év. 7777 Ft/nap.
Kezdés minden év szeptemberében.

A tanítások helyszíne Budapest, XV. ker.
Bővebb információ.
Tündér BazárKapcsolódó linkek
Boszorkány múzeum
Boszorkányképző
Cigánykártya múzeum
Éva Ilona honlapja
Ezoterikus filmek és zenék
JÓSVONAL 130-Ft/perc
Tarot Akadémia
Tündérképző