X
     
 
CIGÁNYKÁRTYA
 
     
1. A CIGÁNYKÁRTYA
5. A kártyalapok és az asztrológia
9. Videók
6. Kirakási módok
3. Lapok jelentése
1. A cigánykártya története
2. Készülődés kártyavetéshez
4. Lapok kombinációja
7. Időutazás a cigánykártyával
8. Szellemidézés a cigánykártyával
2. A CIGÁNYOK MÁGIÁJA
Időjárás jóslás és befolyásolás
Cigányok álomfejtése
Cigány ujj babonák
Átok levétel
A tulajdon megvédése
Szerelmi jóslatok és varázslatok
Gyógyítás
3. CIGÁNYKÁRTYÁT VETŐ JÓSOK, LÁTÓK, BOSZORKÁNYOK
Éva Ilona
4. JÓSOLJ MAGADNAK
Jóslás cigánykártyával
Kávézacc jóslás
Mme Lenormand jóslata
Szerelmi szívjóslás
Csillaghullás
A nap talizmánja
Kavics jóslás
A varázsgömb titka
Tenyérjóslás
5. CIGÁNYKÁRTYA ÉS EGYÉB EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
Mágia tanfolyam
Boszorkány iskola
Gyógynövényismereti tankör
Cigánykártya tanfolyam
Tenyérelemzés
6. CIGÁNYKÁRTYA GALÉRIA ÉS MÚZEUM
Orosz cigánykártyák
Mediterrán Sibillák
Német kipper kártyák
Mai cigánykártyák ősei
Magyar cigánykártyák
Lenormand kártyák
Egyéb kártyák
Jóslás, kártyavetés, tánc, életmód a cigányok kultúrájában
Jóslás és mágia a magyar hagyományokban
Jóslás és mágia a klasszikus festészetben
7. CIGÁNYOK MUZSIKÁJA RÉGEN ÉS MA
Magyar cigányok zenéje
Orosz és kelet-európai cigányzene
Spanyol cigányzene
Indiai cigányok zenéje
Ezoterikus cigányzene
8. CIGÁNYOK TÁNCA * GIPSY DANCE
Orosz és kelet-európai cigányok tánca
Magyar cigányok tánca
Spanyol cigányok tánca
Indiai cigányok tánca
9. FILMEK ÉS CIGÁNYOK
A cigánytábor az égbe megy
Macskajaj
Underground
Unza Unza, Time!
 
 
 

A cigánykártya kirakási módjai
Éva Ilona jegyzete

AZ OLDAL IDE KÖLTÖZÖTT!!!
* Címünk a régi: www.ciganykartya.eu
* Szebb és áttekinthetőbb felület, úja tartalmak, frissítések.
* Ez a honlap továbbra is elérhető, ám frissítések nélkül.

EGY KÉRDÉS, EGY VÁLASZ
Van úgy, hogy nincs szükségünk nagy kirakásokra, teljes elemzésre, hiszen csak egy konkrét kérdésünk van. Kártyakeverés és emelés után a teljes kártyacsomagból leszámolok 3 darab hetedik lapot. Az alábbi példában ugyanazokat a lapokat fogom más-más kérdéskörbe helyezni, mintegy szemléltetve a cigánykártya sokoldalúságát.Hogyan alakul a kapcsolatom az új főnökömmel?
A kezdeti tisztességes távolságtartás (Látogatás) után fellélegezhetünk, megkönnyebülhetünk (Levél), mert kiderül, hogy vannak közös kis titkaink, melyek a későbbiekben megerősítik (Állandóság) a kapcsolatunkat.

Hogyan fogom magam érezni az új munkahelyemen?
Kezdetben kissé rideg lesz a légkör, melyben az udvariasság szabályai fognak érvényesülni (Látogatás), de aztán felszabadul a lelkem, azaz végre önmagam lehetek (Levél) a későbbiekben, mindig (Állandóság).

Milyen időre számíthatok a juniusi nyaralásom idején?
A nyaralás elején bizony a szobába kényszerülünk (Látogatás), de azután szétoszlanak a felhők (Levél) és verőfényes napsütés lesz folyamatosan (Állandóság).

Mit gondol rólam az új kolléganőm?
Azt, hogy egy kissé távolságtartó vagyok (Látogatás), és megvannak a saját kis titkaim, meg van a saját kis magánéletem (Levél), amit meg is akarok tartani magamnak (Állandóság).

Mit érez irántam a sógornőm?
Tiszteletet érez irántam (Látogatás) és a lelke mélyén mindig (Állandóság) nagyon kedvel, de ezt nem valószínű, hogy kimutatja (Levél).

Mit tegyek, hogy még jobb legyen a kapcsolatom a párommal?
Több tiszteletet adjak neki és mindig pontosan tartsam be a családi ünnepeket, névnapokat, születésnapokat (Látogatás), és mindig (Állandóság) mutassam ki az iránta való gyengéd érzelmeimet (Levél).

Mit ne tegyek, mik azok a tulajdonságaim, melyeket jobb elhagynom a párkapcsolatom szebbé-jobbá tétele érdekében?
Ne legyek távolságtartó, és nem kell mindig felülről szemlélni az eseményeket vagy éppen a másikat (Látogatás). Felejtsem el, hogy saját kis titkaim legyenek, mindent osszak meg vele (Levél) egy életen át (Állandóság).

Mik a rossz tulajdonságaim?
Mások (Látogatás) titkait, benső érzéseit (Levél) tartom figyelmem központjában (Állandóság), magyarul, állandóan mások érzelmeiben vájkálok.

Mik a jó tulajdonságaim?
Tisztelettudó és alázatos tudok lenni (Látogatás), miközben a szabadságot (Levél) megélem és azt ki is sugárzom (Állandóság)

Ahány kérdés, annyi válasz! Ha három lapból nem tudunk válaszolni, akkor tegyünk rá egy negyediket, ha abból sem, akkor egy ötödiket is rakhatunk rá. Ha ötből sem tudunk választ adni, akkor napoljuk el a kérdésfeltevést, mert most nem vagyunk alkalmasak a kártyavetésre.SZERELEMKERESŐ
Megtalálom-e az igazi páromat, a szerelmemet egy éven belül? Erre a kérdésre ad választ a Szerelemkereső vetési mód.

Megkeverem a kártyákat, háromfelé emelem, majd összeszedem: középső paklit a harmadikra, harmadikat az elsőre. A felső 13 lapot leteszem egymás mellé.
Ha benne van a Szerelmes férfi, akkor, jó, egy éven belül biztosan megtalálom az igazit. A Szerelmes férfi előtti lapok a hozzá vezető utat mutatják. A Szerelmes férfi utáni első lap a leendő kedvesem alap tulajdonságait tartalmazza. A későbbi lapok pedig a kapcsolat minőségére utalnak. Ha, a Szerelmes férfi a 13 lap első felében van, akkor az év első felében fogom megtalálni, ha a második felében, akkor értelemszerűen az év második felében fogok vele találkozni.
Természetesen, ha férfi a kérdező, akkor neki Szerelmes nőt kell keresnünk.Ha a Szerelmes férfi nincs az első 13 lapban, akkor újra keverek, emelek, és újra kirakok 13 lapot a következő kérdéssel: megtalálom az életem párját az elkövetkezendő 2 évben? Ha megvan a Szerelmes férfi, akkor természetesen igen, és ha nincs, akkor újra megismételem ezt a kártyavetési módozatot, persze azzal a kérdéssel, hogy megtalálom a páromat 3 éven belül?
Ha megtalálom a Szívkirályt, akkor minden rendben van.
De mi van akkor, ha három évig sem találom meg? Bizony, akkor már baj van. Valószínűleg rossz a hozzáállásom a párkapcsolatokhoz és a lelkem mélyén, látens módon elutasítom. Így hogyan is tudnám bevonzani?
Itt már komolyabb problémamegoldó kártyavetési módozat szükséges, amit majd más alkalommal fogok ismertetni.

PÉNZKERESŐ
Ebben a vetési módban az anyagi helyzetem egy éven belüli jobbra fordulását keresem.

A kártyavetés módozata megegyezik a Szerelemkeresőével, de itt most nem a Szerelmes férfit keressük, hanem a Pénz elnevezésű lapot. Az első 13 lapban kell benne lennie, és ha ez sikerül, akkor megnyugodhatunk anyagi ügyeinket tekintve. Ugyanúgy, mint az előző eljárásnál a Pénz kártya előtti lapok a Pénzhez, a gyarapodáshoz vezető utat mutatják, a mögöttes lapok, pedig a felhasználását.

ÁTOKLEVÉTEL
Bizony, sokan fordulnak hozzánk azzal a kérdéssel, hogy van~e rajtuk átok, mert az utóbbi időben semmi nem sikerül nekik?

Ugyanúgy kiteszünk 13 lapot, mint az előző két vetési módban, azzal a különbséggel, hogy most az Ellenség kártyát keressük. Ha nincs benne a 13 lapban, akkor megnyugodhatunk, nincs szó átokról. Amennyiben benne van, akkor az egyel előtte lévő lap ad választ a Miért kérdésre, a kettővel azelőtti lap az átokküldő személyiségére ad választ és az előtte lévő harmadik lap pedig azt mutatja, hogy férfi vagy nő az illető? Nem személyt mutató lapok esetében figyeljük meg, hogy női vagy férfi aspektust mutat a kártya? Például az Állandóság, a Levél férfi minőséget jelöl, a Pénz, a Hamisság női minőséget mutat.

ALAP VETÉS: Múlt, jelen, jövő
Az Alap vetés a legpraktikusabb vetési mód, legyen párkapcsolatról vagy az anyagiakról szó.
Szokás a cigánykártyánál előre kivenni a személyi jelölő lapot. Én nem veszem ki, mert így több információt kaphatunk egy vetési sorban a kérdező hozzáállásáról, elhelyezkedéséről.
Megkeverem a kártyákat, majd balról jobbra három felé emelem, és a következőképpen szedem össze: középsőt a harmadikra, harmadikat az elsőre.
Felülről veszem le a lapokat és a következőképpen rakom három elkülöníthető kupacba:


1~4~7~~~2~5~8~~~3~6~9

Ez természetesen csak egy példa kirakás, melyben a kérdező egy hölgy, aki azt szeretné tudni, hogyan alakul a párkapcsolata jelenlegi kedvesével és azt, hogyan alakul az anyagi helyzete az elkövetkezendő egy évben. Valós helyzetben mindkét témakörre külön rakok ki 9-9 lapot, de mivel ez csak egy bemutató, így inkább azt szemléltetném, hogy milyen gazdag a cigánykártya összeolvasási lehetősége, tehát ugyanazokat a lapokat vizsgáljuk meg más-más nézőpontból.

1, 4, 7 lapok: Múlt
Párkapcsolati kérdésben: Látom, hogy a véletlen folytán találtak egymásra (Szerencse) és közös kívánságból léptek házasságra (Házasság), de sajnos el is váltak (Bíró). Másképp olvasva: kapcsolatuk szépen haladt előre (Szerencse), olyannyira, hogy közös(Házasság) vállalkozásba, munkába (Bíró) fogtak.
Most akkor melyik válaszadás az igaz? Az első, mindig az ami elsőre bejön, mert utólag a tudatunkkal még többféleképpen olvashatjuk a lapokat, és így elveszünk a lehetőségek tengerében.
Anyagi kérdésben: Szép előrehaladást tett a múltban az anyagiak terén, annak ellenére, hogy elvált. De olvashatom másképpen: szépen haladt előre az anyagi életben és egy társulással (Házasság) biztos megélhetése, munkája lett (Bíró). Még másképp olvasva: egy jól sikerült válással alapozta meg az anyagi létét.

2, 5, 8 lapok: Jelen
Párkapcsolati kérdésben: Jelenleg még együtt élnek a hölgy szüleinek az otthonában (Szerelmes nő, Ház) és a válás ellenére még mindig tudnak egymásnak kellemes meglepetéseket, váratlan örömet okozni, még tudnak egymásnak örülni. Másképp olvasva: a hölgy jelenleg a szülei otthonában él, és nagyon jól érzi magát, hiszen nem zárkózik el új ismeretségektől, örömöktől.
Anyagi kérdésben: Jól látszik, hogy közös háztartásban él másokkal (Szívkirálynő, Ház), valószínűleg a szüleivel, akik időnként támogatják anyagilag. Más olvasatban azt is mondhatom, hogy a kérdező otthon dolgozik (Szerelmes nő, Ház), de nem rendelkezik állandó jövedelemmel, hanem csak alkalmi keresete van, és bizony annak is nagyon tud örülni (Váratlan öröm).

3, 6, 9 lapok: Jövő
Párkapcsolati kérdésben: Anyai szeretettel, gondoskodással (Özvegy asszony), kedvességgel, kényeztetéssel (Ajándék) továbbra is együtt marad a szíve választottjával (Szerelmes férfi). Másképp összeolvasva a kártyákat, láthatjuk, hogy az édesanyja segítségével, bölcsességével és tudásával (Özvegyasszony) újra ajándékként (Ajándék) fogja megélni kedvesével való viszonyát, vagy kialakulnak a kedves, bizalmas pillanatok (Ajándék) a Választottjával.
Anyagi kérdésben: Elsősorban az édesanyja és a kedvese támogatását élvezheti majd a jövőben és megteheti azt is, hogy ellenszolgáltatásként apró ajándékokkal kedveskedjen nekik. Másképp értelmezve a lapokat világosan látszik, hogy a későbbiekben az édesanyja és a kedvese önzetlen (Ajándék) támogatását élvezheti majd. Másik olvasatban lesz annyi jövedelme, hogy nyugdíjas éveiben (Özvegyasszony) kellemes anyagi létben (Ajándék) éljen a kedvesével.

Mivel a jövőkép abszolút kedvező helyzetet mutat, így ezekben a kérdésekben nincs több dolgunk. Amennyiben a jövőkép kedvezőtlen helyzetet mutatna, akkor tovább kell kutakodnunk, meg kell vizsgálnunk, hogy a kérdező, mit tegyen, mit ne tegyen egy jobb jövő érdekében. Természetesen ezt egy másik vetési módban fogjuk részletezni.

IGEN VAGY NEM?


TITKOS VÁGYJÓSLÁS CIGÁNYKÁRTYÁVALFELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
Éva Ilona
JÓSLÁS, KÁRTYAVETÉS, TISZTÁNLÁTÁS 150 Ft/perc
Telefonon: hétfő 9~11, kedd 19~21óráig.
06 70 314 5911
Fizetés utólag csekken vagy bankszámlára.
Raiffeisen 12011526 00326370 00100000
Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911
Szerelmi oldás és kötés, átoklevétel, egészségvarázslás.
******

Cigánykártya tanfolyam
A Tündérképző ezoterikus szabadegyeteme

BUDAPEST XV. ker.: 6x3 óra csütörtök esténként 18-21 óráig.
Tanfolyam kezdés kb. 6 hetente:
Ár: 19.000-

BUDAPEST INTENZÍV: 2x8 óra szombat-vasárnap 10-18.
Tanfolyam indítás október, március.
Ár: 19.000-

BUDAPEST MESTERKÉPZŐ
Szeptembertől juniusig havonta 1 vasárnap.
Kezdés: szeptember
Ár: 8.500-/nap

Kapcsolódó linkek
Boszorkány múzeum
Boszorkányképző
Éva Ilona honlapja
Ezoterikus filmek és zenék
JÓSVONAL 130-Ft/perc
Tarot Akadémia
Tündérképző