X
     
 
TAROT AKADÉMIA * I. Tarot mesterképz? * Alapítva 1999-ben
 
     
1. A TAROT
Az ördög bibliája
Magyar Tarock 1901-ből
Tarot Galéria - 138 kártyatípus összes lapja
Tarot múzeum - antik kártyatípusok
Tarot vásárlás
Tarot videók
2. TAROT KÁRTYAVETŐ ISKOLA
I. A Tarotról
II. A Tarot történelme
III. 1-6 lap, kártyatisztítás, meditáció, gyakorlatok
IV. 7-14 lap, Gyakorlatok
V. 15-22 lap, Gyakorlatok
VI. Gyakorlatok, vetési módok, párkapcsolat elemzések
VII. Gyakorlatok, vetési módok
3. TENYÉRELEMZŐ TANFOLYAM ITT ÉS MOST!
2. rész: A kéz formája
6. rész: Cigány ujj babonák
5. rész: Kiegészítő anyag
1. rész: A tenyérjóslásról
3. rész: Az ujjak
4. rész: A tenyér
4. EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
Mágia
Gyógynövény
Tündérpap/nő képző
Tarot
Cigánykártya
Táborok
Tenyérelemzés
Népi orvoslás
Boszorkány Iskola
Számmisztika
Qija tábla használata és készítése
4.1. EZOTERIKUS KLUBOK
Tündérképző klub
Havi programajánló
Természetgyógyászat
Tarot Klub
5. TAROT JÓSOK
JÓSLÁS , KÁRTYAVETÉS, MÁGIA ÉVA ILONÁVAL
Tarot jósok
6. JÓSOLJ MAGADNAK INGYEN!
Kérj tanácsot a Nagy Árkánumtól!
Arkangyalok napi üzenete
Istennők napi üzenete
Szerelem teszt
Piramisok napi üzenete
Angyali számok tanácsa
Számmisztikai tanácsadás
Tenyérjóslás
Személyre szabott horoszkóp ingyenesen
On-line Tarot kártyavetés itt!
7. TUDÁSTÁR
Cigánykártya: a lapok jelentése, vetési módok
Növényi szimbólumok
Bájitalok
Ezoterika szótár
Kávézacc jóslás
Bach virágkártyák jelentése és használata
Gyógynövény ABC
Mi a mágia?
A Holdról minden, Holdjegy számítás
Magyar kártya jóstanfolyam itt és most!
Betegségek lelki háttere
Kocka-jóslás
Asztrológiai alapfogalmak
Az inga
Egyiptomi papok titkos tanításai, 8 órányi filmanyag
Csízió - Csillagászati tudománynak rövid és értelmes leírása
8. ÁLOMFEJTÉS, ÁLMOSKÖNYV
Álmoskönyv A-É
Álmoskönyv F-Ki
Álmoskönyv Ko-M
Álmoskönyv N-R
Álmoskönyv S-U
Álmoskönyv Ü-Z
Az álmokról minden
81. EZOTERIKUS KÖNYVEK
Életmód, egészség könyvek * ingyen letölthető
Szakácskönyvek
Ezoterikus könyvek A-J * ingyen letölthető
Ezoterikus könyvek K-Z * ingyen letölthető
9. EZOTERIKUS ZENE, WORLD MUSIC
Vangelis
Yanni
Oliver Shanti
Kitaro
Loreena Mckennitt, Celtic woman, Morricone, Oldfield, Dulce Pontes, Carreras
Seal
Sting
Enya
Ennio Morricone
Andrea Bocelli
91. MOZDULJ! SZERESD A TESTED!
Hastánc tanfolyam kezdőknek I.
Hastánc tanfolyam kezdőknek II.
Hastánc tanfolyam kezdőknek/angol 1-3
Hastánc bemutatók, videók
Tánc meditációk
Yoga kezdőknek
Yoga kezdőknek 2.
Yoga gyakorlatok a pozitív gondolkodásért
Yoga tánc
92. EZOTERIKUS FILMEK ON-LINE, ITT NÉZHETŐ
Szabadkőművesek
Élő mátrix
Éld az életed!
A víz üzenete
Csillagösvényen
Adjátok vissza a hegyeimet
A TITOK * The Secret
Mi a csudát tudunk a világról? 1-2. rész
Tibeti halottas könyv
Az iránytű * The Compass
Űrutazás a múltban
A jövő emlékei
Gyöngyvirágtól lombhullásig
Avatar
Van Helsing
A Torinoi lepel titka
Az emberi faj titkolt történelme
Eastwicki boszorkányok
93. LEGYEN EZ A KEZDŐLAPOD!
Kezdőlap spiritisztáknak: naptár, névnap, köszöntő, időjárás, holdfázis, napi jóslat, álomfejtés, bioritmus, google...
EZOTERIKUS ÜZLET
Tündér Bazár
 
 
 

EZ A HONLAP IDE KÖLTÖZÖTT:
www.tarotakademia.hu

* Szebb és áttekinthetőbb felület, új tartalmak, frissítések.
* Ez a honlap továbbra is elérhető, ám frissítések nélkül.

Kiegészítő anyag V. rész


KIABÁL A KEZED

Méghozzá hangosan. Segítünk "meghallani", mit is hirdet rólunk a világnak? de végletes következtetést azért ne vonj le a "hallottakból".

Hiszen az igazi tenyérelemzés a leírtakon kívül még számtalan más, apróbb-nagyobb jelet is figyelembe vesz!

* Szorítsuk ökölbe a kezünket. A hüvelykujjunk 75%-ban az ÉNt tükrözi. Aki mindig úgy zárja ökölbe a kezét, hogy ezt az ujját eldugja a többi ujja közé, önbizalomhiánnyal küszködik. Megfigyelhető, hogy stresszhelyzetben az esetek többségében így zárjuk az ujjunkat.

* Akinek a mutató és hüvelykujja közti köz 60-70 fokos szögben nyitható, önállótlan, gyámoltalan, nagyon befolyásolható. A derékszögű nyílás természetes mértékű önzésről árulkodik, amire szükségünk is van. Minél nagyobbra nyílik a köz, annál nagyobb az önzés foka. Akinek például 100-120 fokosra ? a maximalista embereknél nagyon sokszor ilyen ez az ujjköz ? nemcsak az önzés jellemző rá, hanem az is, hogy amit a fejébe vesz, azt véghez is viszi.

* Amennyire hajlítható a hüvelykujjunk, annyira alakítható a gondolkodásunk. A merev hüvelykujj merev gondolkodást jelez. A karrier, munka szempontjából ez jó, hisz az illetű tudja, mit akar. A magánéletben viszont már gondokat okozhat, mert ezek az emberek nagyon tartózkodóak, nem engedik közel magukhoz a többieket. A nagyon hajlékony ujjúak jószívűek, és ezt néha mások kihasználják. Nekik meg kell tanulniuk nemet mondani. A legtöbb ember hüvelykujja mérsékelten hajlékony (csak a felső perc hajlik). Ez tekinthető ideálisnak.

* Nézzük meg, hogy a mutató- és a gyűrűsujj közül melyik a hosszabb. Ha a mutatóujj, az azt jelenti, hogy van bennünk becsvágy. Akinek a gyűrűsujja hosszabb, családcentrikus.

* Akinek a kisujja a gyűrűsujj középső percének a feléig ér, az mindent ráhagy a másikra. Akinek a második perc tetejéig, az időnként magához veszi az irányítást. Akinek viszont elhagyja a második percet, az azt jelzi, hogy mindig ő viseli a nadrágot.

* Ha a gyűrűsujj lefelé szűkül, az bokaficamra való hajlamot jelez. A kiszélesedő gyűrűsujj gazdája bokasüllyedésre, visszérre hajlamos.

* A kisujj hajlíthatósága a kommunikációs képességre utal. Ha valakinek nagyon hátrahajlítható a kisujja, szeret és tud beszélni.


FOGD MEG A KEZEM


Nem csak egy randevún számít az a bizonyos kézfogás, hanem még az állásinterjún és például a tenyérelemzésnél is.

Ezek az első benyomásaink, megérzés szerű belső víziók, melyek sokat elárulhatnak a kéz tulajdonosáról.

A puha, sima tapintású, rövid, határozott kézfogású személyek általában áldozatkész, kitartó, hű, valamint családszerető egyéniségek, olyanok, akik felvállalják önmagukat és döntéseiket.

A durva és erős kézfogás, amely kemény, néha fájdalmas, alacsony intelligenciáról, erő központú gondolkodásmódról árulkodik.

Az akaratteljes kézfogás erős, bátor és határozott személyiséget takar, akire érdemes figyelni, és akire lehet számítani.

A száraz, ám nyugtalan, szinte csak érintőleges kézfogás ideges, űzött emberre vall, aki hajlamos a problémák előli menekülésre, illetve a konfliktuskerülő magatartásra.

Az erőtlen, szorítás nélküli, futólagos kézfogás lobbanékony, hevülékeny, könnyen felejtő és megbocsátó, ám önző alkatot fed. Nem nagyon lehet rájuk számítani, nem érdemes velük közös ügyekbe bonyolódni, mivel lusták, csak az élvezeteknek élnek és csak a saját hasznukat hajtják. Ha nő fog így kezet, akkor ő valószínűleg ábrándozó és végletesen kacér. Ha férfi esetében tapasztalunk ilyet, az különösen rossz, családra, komoly kapcsolatra ne is gondoljunk az ő esetében.

A határozott, hosszúidejű kézfogás hangulatgazdagságot, jó kedélyállapotot és örömteltséget jelez. Olyan emberre vall, aki képes értékelni az élet legapróbb pozitívumait is, aki optimista és rendben van az önbecslése.

A nem viszonzott kézfogánál kezdjünk el aggódni: alattomos, áskálódó emberrel van dolgunk, aki megbízhatatlan és kiszámíthatatlan, valamit rest, ha másról van szó és nem önnön érdekeiről.

A két kézzel történő kézfogás nagy lelkesedést, mély tiszteletet jelez, illetve erős rokonszenvet, vagy vonzalmat is kifejezhet, mely nem mindig publikus, vagy kimondott.

A balkezes kéznyújtás sértésértékű: egy nemtörődöm személyiség lekicsinylését közvetíti, és beképzeltséget, nagyképűséget is hordoz magában. Tehát: vigyázat!!!


A KÉZ A LÉLEK TÜKRE


Tenyerünk alakja és nagysága, ujjaink hossza rendkívül sok információ közöl rólunk a külvilág számára.

Tenyerünk alakja és nagysága, ujjaink hossza rendkívül sok információ közöl rólunk a külvilág számára. Ha képet akarunk kapni személyiségünk alapvonásairól érdemes tanulmányozni ezen testrészünket és megvizsgálni legfontosabb külső jegyeit. A kézformák általánosan két nagy csoportra oszthatók: a szögletesre és a kúposra, kerekre.A szögletes kéz tulajdonosa általában gyakorlatias, szereti és betartja a szabályokat. Legtöbbször kifejezetten kötelességtudó és józanul gondolkodik.

A kúpos kezű emberek ennek a szöges ellentétei. Rájuk az erőteljes művészi hajlam és a kreativitás a jellemző. Jó meggyőző erővel vannak megáldva, ennek ellenére gyakran válnak szétszórtá és érzelmileg labilissá.

Az ujjaink tövénél elhelyezkedő dombok mérete ugyancsak meghatározó. Az egyes dombok különböző erőket takarnak, így méretükből ezen kézségek mértékére kaphatunk választ. A hüvelykujjunk harmadik ujjpercének tekinthető Vénusz-domb a vitalitást, a Jupiter a vezetési képességet, a Szaturnusz a stabilitást, az Apolló a kreativitást, a Merkúr pedig a kommunikációhoz való viszonyunkat mutatja meg.

A tenyérjóslásban a tenyér mellett az ujjaknak is igen nagy szerep jut, ugyanis minden ujjunk egy-egy tulajdonságot hordoz magában. A hüvelykujj tekintehető személyiségünk képének, ha mérete nagyobb az erős, intelligens személyiségre utal, ha viszont kicsi akkor az labilis lelkivilágot és kevés kitartást mutat. Mutatóujjunk az öntudat mértékét fejezi ki, míg a gyűrűsujj az empátiáét.Középső és kisujjunk a felelősségtudatunkra, míg az utóbbi a kommunikációnk jellegére adhat utalást.


TENYERED VONALAI MEGMUTATJÁK A VÁLASZT
Találsz a tenyereden Szerencse-dombot? Hogy is állsz a szerelemmel? Beköszönt-e a szerencse az életedbe?Talál a tenyerén Szerencse-dombot?

A tenyerén levő barázdák is változnak, személyiségük, útjuk kiteljesedése szinte belevésődik a vonalakba. Néhányuk eltűnik az idővel, míg számunkra teljesen újak válnak láthatóvá. A bölcsek szerint a kéz az égbolt tükre, az ujjak, az ujjbegyek, a tenyér részei; a nap, a hold és a bolygók nevét viselik, jelentésük is összefügg az asztrológiából ismert hatásrendszerükkel. Vessen tehát egy pillantást saját és társa kezére, így képet kaphat arról is, vajon milyen esztendő elé néznek.


Hogy is áll a szerelemmel?

Az ujjak alatti legfelső vízszintes vonal a Szív-vonal. Amennyiben erősen kirajzolódik, bő a vérkeringése, rózsaszínes - ez erős, tiszta érzelmekre utal. Ha azonban törésvonalak, szerteágazások szabdalják fel, biztos lehet az érzelmi viharokban. A kisujja alatti erős, rövid vonalka jelenléte megmutatja, hogy szerezhet-e az idén tartós kapcsolatot, mélyülni fog-e már meglevő viszonya partneréhez. A vonalka erőssége biztosabban utal a szerelmi élet kiteljesedésére.


Beköszönt-e a szerencse életébe?

A Szerencse-domb, vagy más névvel Jupiter-domb a mutatóujj alatt emelkedik. Ha feltűnő domborúsága - ön az idei év szerencsegyereke. Nagy nyeremények, kimagasló teljesítmények esélyeit mutatja, ha a kiemelkedett Jupiter-domb közepén kis, csillaghoz hasonló rajzolatot fedez fel. Amennyiben ez az alakzat inkább kereszt formájú, ez elárulja magának, hogy szerencséjét saját erőből kell elérnie, esély van rá, de semmi nem fog az ölébe pottyanni. Ebben az esetben legjobban teszi, ha nem veszít időt, azonnal elkezdi a munkálkodást.


Számolhat-e óriási nyereséggel?

Keresse tenyerén a Lottó-háromszöget. A függőlegesen futó Siker-vonal, amely a Szív- és az Értelem-vonalakat néha a kisujj alatt keresztezi a Pénz-vonallal, amely szintén függőleges, de kisebb, ez így egy igen ritka konstelláció, jelenléte egyértelműen óriási nyereséget jelez. Ez a jel sokszor tényleg egy éjszaka alatt keletkezik, rövid életű, viszont szembetűnő és sokat ígérő. Nem minden esetben nyereséget mutat, az idén beérő, hosszú távra anyagi biztonságot, sőt gazdagságot eredményező üzleti tevékenység sikerét is jelentheti.


Lehetséges lesz az új évben a karrier?

Amennyiben tenyerében a fent említett Siker-vonal, még ha csak erőtlenül is, de látható, munkájában az újesztendőben jelentős lépésekben haladhat előre. A vonal középső része a legfontosabb, ha ez a szakasz erőteljesen kirajzolódik, jó a vérellátása, mélyen barázdált, elágazások nélküli, ebben az esetben biztos lehet benne, hogy élete középső részében elérheti azt a pozíciót, amelyre régen várt. A vonal erőteljesebb felső szakasza, amely a kisujj felé fut, viszont a későbbi, de biztos anyagi jólét, sőt gazdagság mutatója.


Hogyan is áll egészségével idén?

Fellelhető-e az a bizonyos nagy "M" betű tenyerén? Ezt a jelet három, erős vonal, fent a Szív-vonal, középen az Értelem-vonal, alul, hosszabban lefelé húzódva az Élet-vonal apró barázdákkal való összekötés adja ki, körülbelül a tenyere közepén. Ha Élet-vonala emellett még mélyen barázdált, hosszú és széles, nem kell betegségtől, balesettől tartania.


Számolhat-e kellemes meglepetésekkel?

Néha megjelenik tenyerünk közepe táján, a középső ujj felé mutatva egy függőleges vonal, amelyből kis ágak futnak oldalra. Sorsunk jobbra fordulását, kellemes meglepetéseket jelez felfedezése. Figyelem ! Ha a Szív-vonalnál fejeződik be ez a barázda, ebben az esetben társunk fogja okozni ezt a kellemes meglepetést, életünk meglepetésszerű jobbra fordulását partnerünk fogja bevezetni tehát.


MIRŐL ÁRULKODIK AZ ÉLETVONALAD?

Milyen típusú ember vagy?

Milyen hatások értek életed kezdetén? Milyen időskorra számíthatsz? Vajon megmondható, meddig fogsz élni? Tenyérelemzéssel foglalkozó cikkünkből megtudhatod!

Mit olvashatunk ki az életvonalunkból?
Az életvonal az élet fordulópontjait és válságait jelöli, megmutatja, hogy milyen és mennyi energiával rendelkezünk. Kezdete a gyermekkorról mesél, a vége azt vetíti előre, mi várható az élet későbbi szakaszában.

A vonal kezdete

Az életvonal a Jupiter-ujj (mutatóujj) töve és a hüvelykujj töve közti területen ered. Az, hogy hogy hol található az indulópont, arról árulkodik, hogy milyen típusú emberek vagyunk.
Ha középen ered:
A középen induló életvonal kezdete valahol félúton található a mutató- és hüvelykujj töve között. Az ilyen életvonal tulajdonosa mérsékelten ambiciózus, fontosnak tartja ugyan, hogy legyenek céljai, de távolról sem megszállott.

Ha magasan ered:
Ha az életvonal a Jupiter-dombon (a mutatóujj alatti húsos kiemelkedés) vagy azon kezdődik, az illető rendkívül törekvő, és kora gyermekkorától kezdve pontosan tudja, mihez szeretne kezdeni az életével, rengeteg intellektuális energiával rendelkezik.

Ha alacsonyan ered:
Ha az életvonal a hüvelykujj tövéhez közel kezdődik, nem túl ambiciózus személyiséget jelöl, aki gyakorlatias figura, és szívesebben szenteli idejét fizikai feladatoknak, mint szellemieknek.

A kezdő szakasz minősége

Az erős, tisztán kivehető életvonal, amelyet nem kereszteznek kisebb vonalak, kellemes, gondtalan első évekre utal. Ezzel szemben a kalászszerűen induló életvonal nehéz életkezdetet sejtet, amelynek történései összezavarták a gyermeket, kisebbségi érzést ültettek belé. Ha mindkét kézen ilyen, akkor a sebek mélyen beleivódtak a pszichébe.
Ha több kis vonal tagolja az életvonal kezdetét, az illető gyermekként több személy befolyásának volt kitéve, s könnyen lehet, hogy ezek negatív hatások voltak.

Amikor összeolvad a fej- és életvonal
Előfordul, hogy az életvonal olyan magasan indul, hogy egybeolvad a fejvonal (a tenyér életvonal feletti vízszintes vonala) kezdetével. Az ilyen egyént döntési helyzetben önbizalomhiány bátortalanítja el: bár pontosan tudja, hogy mit akar, mégis úgy érzi, mások véleményét is ki kell kérnie. Azt is jelezheti az összeolvadás, hogy gyermekkorában különböző akadályokkal és korlátozásokkal kellett megküzdenie.

A fejvonal és az életvonal közötti hézag jelentése
Ha a fejvonal és az életvonal különböző pontból indul, a kettő közötti hézag az illető függetlenségének mértékét jelzi. Minél nagyobb a hézag, annál nagyobb az önállóság. Ha túl nagy ez a rés, az illető konokul a saját útját járja, már-már túlzottan öntörvényű.

A vonal vége

Legtöbbször az életvonal alja rákanyarodik a Vénusz-domb (a hüvelykujj alatti húsos kiemelkedés) ívére vagy villát formáz, amelynek egyik vége a Hold-domb (a tenyér alsó szélén lévő domb) felé, másik a Vénusz-domb felé mutat.
Ha a Vénusz-dombot öleli körbe, olyan személyről van szó, aki szereti az otthonát, ott érzi biztonságban magát. Ha villát képez, és egyik ága a Hold-domb felé mutat, szeret utazni, de az otthont is nagyra értékeli. Az ilyen ember nem szívleli a korlátokat és a napi rutint, a spontaneitás fontos a számára, ideális esetben saját főnökeként tevékenykedik. Ha a villa ezen ága nagyon erős, akkor az illető szenvedélyes világjáró, vagy az lenne, ha lehetősége lenne rá.

Az utolsó szakasz minősége

Ha a vonal vége felé egyre vékonyodik, az az élet végén megfogyatkozó testi erőt jelzi, míg ha élesen és jól láthatóan végződik, az azt jelenti, hogy öregkorban is jó egészségnek örvendhetünk. Az életvonal villa alakú elágazásban való végződése pedig a siker és szerencse jele.

A vonal hossza
A vonal hosszának a közhiedelemmel ellentétben semmi köze nincs a megélt évek számához. Inkább a vonal minősége, erőssége vagy gyengesége a mérvadó ? a rövid, de erőteljes életvonal tulajdonosa nagy eséllyel szép kort fog megérni.

A vonal íve


A vonal íve: erősen ívelt
Minél nagyobb az ív görbülete, annál nagyvonalúbb, lelkesebb és élénkebb személyt jelöl. Tulajdonosa szórakoztató partner, aki számos terület iránt érdeklődik. Ha csak a passzív (írásra nem használt) kézen ilyen, akkor valamiért nem áll módjában kiteljesíteni képességeit, míg ha csak az aktív kézen ívelt, akkor az illető a lehető legtöbbet hozta ki önmagából.

Enyhén ívelt
Az enyhén ívelt életvonal gazdája emocionálisan meglehetősen visszafogott, félénk személyiség, aki nehezen nyílik meg, és sokszor nemcsak kimutatni, de megélni is fél érzelmeit.
Egyenes
A csaknem egyenes életvonal, amely inkább keresztülvág a Vénusz-dombon, minthogy megkerülné olyan személyt jelez, akinek nem kenyere az érzelmi mélység, sokszor túlzottan kritikus másokkal szemben, és az önzetlenség erényét sem birtokolja.

Az életvonalat keresztező vonalak jelentése
Ha az életvonalat ún. harántvonalak tagolják, apró, vízszintes vonalak, amelyek átszelik az életvonalat, az energiaáramlás akadályoztatásáról van szó. Az életvonalnak az a szakasza, ahol megjelennek ezek a vonalak, válságos időszakot jelöl az egyén életében.

A vonal színének jelentése
A halvány rózsaszínű életvonal az életerő optimális szintjére, a színtelen vonal fáradékonyságra, kevés energiára utal, míg a vörös egészségügyi problémákat jelez.

A cikk az Alexandra kiadó A tenyérjóslás bibliája című könyve alapján készült.

Forrás: www.novagyok.hu


FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Éva Ilona
JÓSLÁS, KÁRTYAVETÉS, TISZTÁNLÁTÁS 150 Ft/perc
Telefonon: hétfő 9~11, kedd 19~21óráig.
06 70 314 5911
Fizetés utólag csekken vagy bankszámlára.
Raiffeisen 12011526 00326370 00100000
Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911
Szerelmi oldás és kötés, átoklevétel, egészségvarázslás.
******

Tündérképző ezoterikus szabadegyetem

TENYÉRELEMZŐ TANFOLYAM

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM, intenzív 19.000 Ft
6x3 óra csütörtök esténként, tanfolyam indítás 6 hetente.
Hétvégi kurzus: szombat,vasárnap. Tanfolyam indítás évente 2 alkalommal (október, március)
CIGÁNYKÁRTYA MESTERKÉPZŐ
Tanfolyam indítás minden év októberében, havi 1 alkalom/8.500.

TAROT TANFOLYAM, intenzív 29.000 Ft
10x3 óra szerda esténként, tanfolyam indítás kb. 11 hetente.
TAROT MESTERKÉPZŐ
Tanfolyam indítás minden év szeptemberében, havi 1 alkalom/8.500.

MÁGIA TANFOLYAM
Archaikus magyar mágia.
Tanfolyam indítás minden év szeptemberében, havi 1 alkalom/8.500.

SZENT ILONA GYÓGYFÜVES TANKÖR
Tanfolyam indítás minden év októberében, havi 1 alkalom/8.500.

NÉPI ORVOSLÁS TANKÖR
Tanfolyam indítás minden év októberében, havi 1 alkalom/8.500.

BOSZORKÁNYKÉPZŐ
Archaikus magyar boszorkánytanok. 7 alkalom/1 év. 7777 Ft/nap.
Kezdés minden év szeptemberében.

A tanítások helyszíne Budapest, XV. ker.
Bővebb információ.Kapcsolat
Név:
E-mail:
Üzenet:

Kapcsolódó linkek
Boszorkány múzeum
Boszorkányképző
Cigánykártya múzeum
Cigánykártyáról minden
Éva Ilona
Gyógyítók, jövendőmondók
JÓSVONAL 130-Ft/perc
Tündérképző