X
     
 
ÉVA ILONA HONLAPJA
 
     
1. ÉVA ILONA
Éva Ilona TV csatornája
Kapcsolat
Videók
Képtár
Bemutatkozás
2. MAGYAR TÜNDÉR MITOLÓGIA
Tündér himnusz
Ördögök dala
A kezdetek
A csalfa tündérasszony
A magyar tündérek
Duromó, az ördögök fejedelme
Tündér gyűlés
A Tündér és a bor
3. CIKKEK, ÍRÁSOK, VERSEK
Szenteltvíz készítés
Egyszerű módszerek a tavaszi fáradtság ellen
Gyertyaszenteléstől az átoklevételig
Az ördög bibliája
Tündér átok
Egészség varázslás
A Víz elem
Versek
Egy kiskutya újjászületése
4. A NECRONOMICON ÁTKA
Póruljárt sötét akarat
A lángőrző álma
Démon idézés 1412
Hitler és Longinusz lándzsája
Démon idézés 1939
Crowley Hildája
Zsiványvér
A Führer testőre és a fentről jött
A shaolinok titkos könyvtára
Utószó a regényhez
5. JÓSLÁS
Jelenlegi Holdfázis
Holdjegy számítás
Tündérek mágikus üzenete
On-line jóslás, kártyavetés itt!
Istennők napi üzenete
Szerelem teszt
Jóspiramis
Arkangyalok napi üzenete
Jóslás, kártyavetés Éva Ilonával
6. EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
Mágia
Gyógynövény
Tarot
Cigánykártya
Népi orvoslás
Tenyérelemzés
Boszorkány Iskola
Magyar kártya jóstanfolyam itt és most!
Táborok, túrák, kirándulások
7. TAROT KÁRTYAVETŐ ISKOLA
I. rész
II. rész
III. rész
IV. rész
V. rész
VI. rész
VII. rész
8. ÉGI MESTEREK ÜZENETEI
Jézus üzenete a gyógyításról
Solara üzenet 2011-re
Mihály arkangyal a tudatos teremtésről
Kryon: Az Élet Örök
Ramtha az örök fiatalságról és a halhatatlanságról
Mária üzenete
Kryon: Az emberiség és a karmától való megszabadulás
Kryon üzenete a magyarokhoz
Kryon könyvek, letölthető
Kryon: Isten teremtő társa vagy!
Mihály arkangyal az emberek és az angyalok kapcsolatáról
Eucharisztikus csoda
Kryon: A Föld
Angyali jelenések ~ film
Újjászületés
9. MAGYAR VAGYOK
Magyar mesefilmek
Magyar történelmi filmek
Magyar föld és hagyomány
Magyar mondák
 
 
 

Tarot kártyavető iskola

EZ A HONLAP, ÉVA ILONA OLDALA
IDE KÖLTÖZÖTT: www.evailona.hu

Áttekinthetőbb felület, új menüpontok, friss információk!
On-line ingyen jóslás, napi jóslatok, napi holdállás, napi idézet...stb
Ez az oldal sem szűnik meg, csak az új információk már nem kerülnek fel.

Éva Ilona
A bölcsesség útja
Tarot kártyavető iskola VI. rész

Gyakorlatok 22 lappal ~ vetési módok ~ párkapcsolat elemzésekTapasztalatból tudom, hogy akik jövendőmondóhoz fordulna, azok kilencven százaléka elsősorban a párkapcsolatára kíváncsi. De mondhatnám úgy is, hogy az ember legfontosabb éltető eleme a Szer-elem. A maradék tíz százalék kilencven százaléka a munkájára, karrierjére, anyagi előrejutására vár választ, és ha jól számoltam maradt egy százalék, aki az egészségi állapotáról szeretne többet tudni. A fentiekből következik, hogy a párkapcsolati vetési módokat fogjuk előtérbe helyezni.

Sajnos sokan úgy vetne kártyát, hogy gyakorlatilag ítéletet mondanak a tanácsot kérő felett. Nem ez a dolgunk, hanem az, hogy utat mutassunk. Látjuk, hogy jelenlegi helyzetből fakadóan mi fog történni? Ha kedvezőtlen végkifejletet látunk, akkor hagyjuk annyiban a dolgot? Közöljük az eredményt a kérdezővel és engedjük útjára? Nem. Kötelességünk több utat mutatni, rávilagítani számára eddig rejtett helyzetekre. Negatív végkifejlet esetén mindig kérdezzük meg az égieket a lapok segítségével, hogy tudunk-e változtatni, ha igen, nézzünk meg egy másik utat is, mely kellemesebb végkifejlettel zárul. Ehhez természetesen a kérdezőnek is tenni kell valami. Hogy mit kell másképp cselekednie, gondolnia, abban tudunk igazán segíteni.
A döntést, hogy melyik utat választja, azt már nem vehetjük el a kérdezőtől. Neki kell az utak közül kiválasztania a számára legkedvezőbbet, mi esetleg csak javaslatot tehetünk.

Egyik kedves barátnőm elment egy idős kártyavető asszonyhoz, aki köszönés helyett ráförmedt:
- Tudja, hogy magának gyomorrákja van?
- Nem, de akkor most mit tegyek? ? kérdezte döbbenten.
- Azt én nem tudom. ? hangzott az egyszeri válasz.
Nos, ennél mindenesetre legyünk szélesebb látókörűek. Ha bajt, problémát látunk, különösen az egészség területén, először mindig mondjunk pozitívumot és utána közöljük a sötét részt. Azt is oly módon, hogy előbb előrevetítünk egy tanácsot:
- Úgy látom életmódot kell változtatnia, amennyiben nem teszi meg sajnos nem látok igazán jókat.
Vagy:
- Előbb-utóbb érdemes felkeresni orvosát, mert egy bizonyos koron túl már évente javasolt a kivizsgálás. Így elkerülhető egy komolyabb probléma. (Itt, akár pontosíthatunk is).

Mi, a Tündérképzőben csak egyszeri kártyavetőknek nevezzük azokat, akik kérés nélkül ráerőszakolják magukat az emberre és osztják a baljós eseményeket. Tudom, hogy olyan jó lenne világgá kürtölni, milyen remekül tudjuk olvasni a kártyákat, miket látunk a lapokban, ám várjuk meg, míg olyan biztonsággal kezeljük a Tarot-t, hogy az kisugározzék belőlünk és ezáltal vonzzuk be a tanácsot kérőket.
Tehát ne feledjük, a célunk a tanácsadás, nem az ítélethozatal.

Szinte minden kártyavető átéli azt az eufórikus pillanatot, amikor úgy érzi mindent tudhat a világról, mindenbe beleláthat a kártya segítségével. Ez bizony önhittséghez vezethet. Lehet, hogy kivülről úgy látszik, óriási tudásunk, milyen nagy emberek vagyunk, de higgyük el, az sokkal bátrabb, erősebb, aki rá meri bízni az életét gyakorlatilag egy idegenre. Legyünk mindeig alázatosak és figyelmesek a kérdező iránt.

Az éremnek van természetesen egy másik oldala is, amikor a kérdező produkál, finoman mondva érdekes helyzeteket. Eljön, hogy a tanácsodat kérje, ám ha nem azt mondod, amit hallani akar, akkor megsértődik. Ha megadod magad és azt mondod, amit hallani szeretne és nem valósul meg, akkor elmondja majd rólad, hogy neked bizony tévesek az információid.
A térségünkben számtalan jós, jövendőmondó él és dolgozik. Személyesen nem ismerjük egymást, de klienseink hozzák-viszik a véleményalkotásaikat rólunk, úgyhogy látatlanban már valamelyest megismerhettük egymást. Kik azok, akik jóstól jósig járnak? Vagy azok, akik elégedetlenek a válasszal, és addig mennek, amíg végre olyat nem hallanak, ami megfelel az elvárásaiknak, vagy pedig azok, akik a pozitív jóslatok ellenére kis önbecsüléssel rendelkeznek, és fontos számukra többször hallani a kedvező mondatokat.

A fentieket nem ijesztegetésnek szánom, de bizony egy jövendőmondónak sziklaszilárdnak kell lennie a jóslatait illetően és nem engedheti, hogy befolyásolják, valamint az is csak a hasznunkra lehet, ha erkölcsileg tisztán, etikusan állunk a munkánkhoz.
Amikor gyakorlunk, először a barátainknak, ismerőseinknek próbálunk segíteni, de higgyétek el, idegennek sokkal könnyebb átadni az égi információkat, mert nem köt bennünket egy korábban kialakult vélemény vagy gondolat.Kérdés típusok a párkapcsolat területén

Most ugyanazt a témát több oldalról fogjuk körbe járni. Mindenekelőtt csendesedjünk el, gyújtsunk egy gyertyát és vegyük fel égi mestereinkkel a kapcsolatot. Ha jelen vannak, a gyertya lángja is szépen ég, töltsük fel kártyáinkat, zárjuk le magunkat és készen is állunk a munkára.
Ez alkalommal lássuk miniszterelnökünk és felesége kapcsolatát úgy, mintha a feleség tenné fel a kérdéseket.
- Hogyan alakul az elkövetkezendő egy évben a házasságunk?
Ha másképp fogalmazza a kérdését, fogalmazzuk újra az előbbiek szerint. Az egyik legfontosabb dolog a pontos kérdésfeltevés. Kérdés nélkül soha ne vessünk kártyát.

Alapvetés
Gondos keverés és terítés után emeljünk ki egyesével három kártyát a szétterített lapok közül, és figurával felfelé helyezzük őket egymás mellé.
1. lap: A jelenlegi helyzet.
2. lap: A folyamat.
3. lap: A végkifejlet.
Elemezzük a lapokat a Párkapcsolati elemzés szerint. Amennyiben nem vagyunk elégedettek az információval, különösen a végkifejlettel, keverjük be a lapokat, terítsünk és húzzunk újra három kártyát, melyeket egymás mellé helyezünk.
1. lap: Mit tegyen, hogy jobb helyzet alakuljon ki?
2. lap: Mit ne tegyen?
3. lap: Amennyiben megteszi, amit az előző két lap javasol, milyen végkifejlet várható?
Ezek után elemezzük a kártyákat.
Mint láthatjuk máris két utat tudtunk mutatni, azt, hogy melyik útra lép, megfogadja e a második három lap tanácsát vagy sem, az már a miniszterelnökné döntése.
Anélkül, hogy a másikkal tudatnánk beszéd közben kihúzhatunk minden feltűnés nélkül egy lapot, hogy megtudjuk, megteszi-e a kellő változtatásokat a kapcsolatuk érdekében. Ha pozitív jelentéstartalmú a lap, akkor minden bizonnyal igen.

Isteni szerelem
- Hogyan állnak egymáshoz fizikai, érzelmi, gondolati szinten a házaspár tagjai?
A megkevert, szétterített kártyákból kihúzunk 2 lapot, és figurával felfelé egymás mellé helyezzük őket. Bal oldalt mindig a pár női tagjának a lapja legyen.
1. lap: Mit mutat a feleség a férje felé, azaz hogyan nyilvánul meg fizikailag a másik irányába?
2. lap: A férj mit láttat magából a feleség irányába?
Miután szokás szerint értelmeztük a lapokat, újrakeverünk, terítünk, és ismét kihúzunk 2 lapot, és ismét egymás mellé helyezzük őket.
1. lap: Mit érez a feleség a férje iránt?
2. lap: Mit érez a férj a feleség iránt?
Értelmezés után ismét keverünk, terítünk, majd húzunk két lapot és egymás mellé helyezzük őket.
1. lap: Mit gondol a feleség a férjről?
2. lap: Mit gondol a férj a feleségről?
Nem maradt más hátra, csak az értelmezés.
A kérdező általában csak arra kíváncsi, hogy mit érez iránta, illetve mit gondol róla a férje? Nyugodtan elemezzük a többi lapot is, mert az segít a tisztánlátásban.
Sokan azt gondolják, tehát nem érzik, hanem gondolják, hogy szeretik a párjukat, pedig a kártyákból világosan kiderül az igazság. Ne feledjük, a kimondott szó csak a kommunikáció hét százalékát tartalmazza. Az igazság egyéb jelekből olvasható, vagy a kártyákból. Ebből ne azt szűrjük le, hogy a másik valótlant állít, inkább csak nincs tisztában az érzelmeivel. Ebben is segíthetünk neki.

Melyik válasszam?
Mi van akkor, ha kiderül, hogy megjelent a ?harmadik? a miniszterelnökné életében és nem tudja mit tegyen?
Azt már láttuk, hogyan alakul a férjével a kapcsolata, akár az elkövetkezendő egy évben, akár egy hosszabb időszak alatt. Most nézzük meg, ha a ?harmadikat? választaná, vele hogyan alakulna az élete. Az Alap vetés szerint járjunk el, azaz húzzunk három lapot és értelmezzük őket.
Mi elmondtuk az elnöknének mi várható, ha az egyiket, ha a másikat választja. Itt átadjuk a döntést, hogy ki mellett fog élni a későbbiekben?

Titkos vágy
Vajon mi lehet a miniszterelnökné asszony titkos vágya? Lehet, hogy maga sem meri megfogalmazni. Segítsünk neki! Minél hamarabb indul el vágyai útján, annál közelebb kerül a boldogsághoz. A szétterített lapokból egyetlen kártya megadja a választ.

Valóban felemelő érzés mások életébe belepillantani, de vajon szembe merünk-e nézni saját kapcsolatunkkal, vágyainkkal. Mielőtt másokat elemeznénk nézzünk a tükörbe, és vállaljuk fel saját érzéseinket, ballépéseinket, saját sötét oldalunkat. Javaslom, legyen most ez a gyakorlat, ám önállóan.


(folytatjuk)
Tarot tanfolyam


TAROT KÁRTYA TANFOLYAM KEZDŐKNEK - Tarot Akadémia
Magyarország legösszetettebb tematikájával
rendelkező kártyavető iskolája.

INTENZÍV BUDAPEST 10x3 óra
Abszolút kezdőknek és haladóknak.
Megismerjük mind a 78 lapot, tanulunk különböző kártyavetési módokat valamint fogunk tudni időpontot is meghatározni.
Bővebben, részletes tematika
A tanfolyam 11 hetenként folyamatosan indul Az előadások időpontja szerda este 18-21.
Ár: 29.000-
Tündérképzősöknek díjmentes.
Helyszín: Bp. XV. Nyírpalota út

Mi leszel, ha mindezt tudod?
Életvezetési tanácsadó, okkultista tanácsadó, spiritiszta, jós, kártyavető
OKLEVÉL

* * * * *

MESTERKÉPZŐ BUDAPEST: 10x8 óra + 17 óra fakultatív tanítás + mágikus szertartások
Azoknak javaslom, akik végig szeretnének menni a bölcsesség útján, mélyebb tudásra vágynak.
A lapok ismeretén kivül tanulunk angyaltant, szerelemtant, szexológiát, tündérmitológiát, szertartásokat, szakrális ünnepi dalokat.
Bővebben, részletes tematika
Tanfolyam indítás minden év szeptemberében.
A szoros tematikához tartozó előadások havonta 1 alkalommal kerülnek megrendezésre.
Időpont: szeptembertől juniusig minden hónapban általában az első szombat.
Ár: 8.500-/nap, fizetés 2 havonta előre
Tündérképzősöknek díjmentes.
Helyszín: Bp. XV. Nyírpalota út

Mi leszel, ha mindezt tudod?
Tarot mester, életvezetési tanácsadó
OKLEVÉL


Tanfolyamvezető: Éva Ilona, a Tündérképző vezetője, MHVSZ főtitkár

Jelentkezés: 06-1-410-0047, 06-70-314-5911

Ide kattintva írhat nekem.
Tündérképző


Az előadássorozatok látogatása és a gyakorlatok után azonnali
REKLÁM és MUNKALEHETŐSÉG


Feliratkozás hírlevélre
ÉVA ILONA a FACEBOOK-on
ÉVA ILONA filmcsatornája a YOUTUBE-on
Galéria
Kapcsolat
Név:
E-mail:
Üzenet:

Kapcsolódó linkek
Boszorkány múzeum
Boszorkányképző
Ezoterikus filmek és zenék
Gyógyítók, jövendőmondók
JÓSVONAL 130-Ft/perc
Tarot Akadémia
Tarot múzeum
Tündérképző