X
     
 
ÉVA ILONA HONLAPJA
 
     
1. ÉVA ILONA
Éva Ilona TV csatornája
Kapcsolat
Videók
Képtár
Bemutatkozás
2. MAGYAR TÜNDÉR MITOLÓGIA
Tündér himnusz
Ördögök dala
A kezdetek
A csalfa tündérasszony
A magyar tündérek
Duromó, az ördögök fejedelme
Tündér gyűlés
A Tündér és a bor
3. CIKKEK, ÍRÁSOK, VERSEK
Szenteltvíz készítés
Egyszerű módszerek a tavaszi fáradtság ellen
Gyertyaszenteléstől az átoklevételig
Az ördög bibliája
Tündér átok
Egészség varázslás
A Víz elem
Versek
Egy kiskutya újjászületése
4. A NECRONOMICON ÁTKA
Póruljárt sötét akarat
A lángőrző álma
Démon idézés 1412
Hitler és Longinusz lándzsája
Démon idézés 1939
Crowley Hildája
Zsiványvér
A Führer testőre és a fentről jött
A shaolinok titkos könyvtára
Utószó a regényhez
5. JÓSLÁS
Jelenlegi Holdfázis
Holdjegy számítás
Tündérek mágikus üzenete
On-line jóslás, kártyavetés itt!
Istennők napi üzenete
Szerelem teszt
Jóspiramis
Arkangyalok napi üzenete
Jóslás, kártyavetés Éva Ilonával
6. EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
Mágia
Gyógynövény
Tarot
Cigánykártya
Népi orvoslás
Tenyérelemzés
Boszorkány Iskola
Magyar kártya jóstanfolyam itt és most!
Táborok, túrák, kirándulások
7. TAROT KÁRTYAVETŐ ISKOLA
I. rész
II. rész
III. rész
IV. rész
V. rész
VI. rész
VII. rész
8. ÉGI MESTEREK ÜZENETEI
Jézus üzenete a gyógyításról
Solara üzenet 2011-re
Mihály arkangyal a tudatos teremtésről
Kryon: Az Élet Örök
Ramtha az örök fiatalságról és a halhatatlanságról
Mária üzenete
Kryon: Az emberiség és a karmától való megszabadulás
Kryon üzenete a magyarokhoz
Kryon könyvek, letölthető
Kryon: Isten teremtő társa vagy!
Mihály arkangyal az emberek és az angyalok kapcsolatáról
Eucharisztikus csoda
Kryon: A Föld
Angyali jelenések ~ film
Újjászületés
9. MAGYAR VAGYOK
Magyar mesefilmek
Magyar történelmi filmek
Magyar föld és hagyomány
Magyar mondák
 
 
  CROWLEY HILDÁJA


Crowley Hildája
Részlet a Necronomicon átka című regényből

EZ A HONLAP, ÉVA ILONA OLDALA
IDE KÖLTÖZÖTT: www.evailona.hu

Áttekinthetőbb felület, új menüpontok, friss információk!
On-line ingyen jóslás, napi jóslatok, napi holdállás, napi idézet...stb
Ez az oldal sem szűnik meg, csak az új információk már nem kerülnek fel.


- Egy nagy segget akarok! Egy nagy segget! Értitek? ? ordította Alister Crowley a berlini Vörös Dámák Házának nappalijában ? Egy jó nagy kerek segget akarok! ? kiabálta.
Frau Heller, a ház vezetője odasietett tántorgó mágushoz és átölte.
? Mindjárt jön Hilda kisasszony és gondoskodik magáról ? búgta a mélyen kivágott estélyi ruhába öltözött asszony és betámogatta egy bordó selyemmel tapétázott ajtón át Hilda kisasszony szobájába. Odasegítette a félig eszméletlen mágust a párnákkal telerakott ágyhoz, lefektette, és gondosan betakargatta. A szobából nyíló fürdő ajtajához lépett, bekopogott.
? Hilda! Herr Crowley van itt. Siess!

* * *


Halk dudorászás kúszott Alister Crowley füleibe. Száját fütyülésre csücsörítette és hangtalanul kísérte az ismerős dallamot. Lassan kinyitotta a szemét.
? Ááá! ? kiáltott fel, mert egy hatalmas, mezítelen női tomport pillantott meg néhány arasznyira az arcától. A tompor tulajdonosa súlyát meghazudtoló fürgeséggel fordult meg a kiáltására.
? Te vagy az, Hilduska? ? mordult fel Crowley rekedtesen, amikor felismerte a lányt. ? Jaj, de rég öleltelek már! Gyere, bújj ide mellém!
? Ó, Herr Crowley, már úgy hiányzott ? búgta a telt idomú szépség, miközben lassú óvatos mozdulatokkal bebújt a mágus mellé. ? Úgy örülök, hogy meglátogatott! Már azt hittem elfelejtett!
? El lehet téged felejteni? Te gyönyörű, hatalmas nő ?fordult oldalra Crowley, hogy arcát a lány dús, hófehér keble közé temethesse.
Hilda nevetgélni kezdett, mert Crowley sörtés ábrázata csiklandozta a bőrét. Ettől a mágus csak még jobban elszédült. Olyan érzése támadt, mintha egy hatalmas női testű hajón ringatózna. Nagyon szerette a n?ket, de Hilda bája más volt, mint a többi nőé, mert telt idomai ellenére is rendkívül arányos volt. Gyönyörű, hosszú szőke haja a fenekéig ért.
Crowley mindig kedvtelve figyelte, valahányszor a lány a toalettasztal tükre előtt ülve fésülgette haját. Crowley Hilda által értette meg a barokk művészek csodálatát a telt idomú nők iránt. Amikor a párnás karok körbefonták a testét, végtelen biztonságban érezte magát. Sokszor csak feküdt Hilda mellett. Hagyta, hogy a lány átölelje a lábaival is, miközben a mágus kebléhez szorított arcát cirógatta. Ilyenkor Crowley számára megszűnt az idő, a tér, a gondolat.
Néhány éve bukkant Hildára, amikor egy társasággal a környéken mulatott. Hajnal felé az egyik mámoros alkalmi cimbora bevonszolta őt a Vörös Dámák Házába, egyenest Hilda karjaiba. Azóta is, valahányszor Berlinben járt, meglátogatta. Most ugyan nem emlékezett rá, hogyan került ide, de nem is érdekelte. Bebújt Hilda keblei közé, egyik mellbimbóját a szájába vette és édesdeden elaludt.
? Minden férfi és minden n? egy csillag ? elmélkedett magában félálomban. ? Csak te, Hilduska, egy kicsit nagyobb csillag vagy.

* * *


Crowley nagyon lassan kinyitotta a szemét, és óvatosan, hogy fel ne ébressze, kikecmergett a lány mellől. Félig elhúzta az ablakot takaró vörös bársonyfüggönyt, majd még mindig hunyorogva leült a kényelmes puha fotelbe, szemben az alvó lánnyal. Karjával a földre vetett kabátja után nyúlt, hogy rágyújtson egy szivarra, de eszébe jutott megbízatása, s abbahagyta a keresgélést. Pénzre volt szüksége. Ki kell magát tisztítania, hogy eredményt érhessen el. Egy kis önkéntes böjt jót tesz. Se alkohol, se szivar, se más. Néhány napos léböjt-kúra is jót tenne, mielőtt munkához lát. Ez az akarat diadala!
Szeme az alvó Hildára tévedt, akit a beszűrődő fény szoborszerűvé tett. Crowley pont ilyennek képzelte a messzi észak istennőjét. Érezte, amint a lányból könnyű, tiszta, nyugalmat sugárzó energia árad felé.
?Hogyan tudta így megőrizni a tisztaságát szajha létére? ? morfondírozott. ? Vajon ezek az álgazdagságot sugalló bútorok, a falon lévő vörös tapéta, no meg az a szörnyűséges, aranyra festett kovácsoltvas lámpa, mennyi mindent láthatott már! Lehet, hogy nagy mágus vagyok, de ez a lány ezerszer erősebb nálam.?
? Na, munkára fel! ? szedte össze magát.
Felöltözött és elindult kifelé. Az ajtóból visszafordult, mert a fejébe ötlött egy Hildával közös szexmágia, mely segítené őt a Necronomicon felkutatásában. De végül is elvetette az ötletet, mert tudta, hogy ezt most inkább a vágya indítványozza, nem a szelleme. A lány különben sem alkalmas rá. Nem tudná ráhelyezni a cél gondolatát az orgazmusra, ráadásul Hilda annyira szolgalelkű, hogy amíg a másiknak nem jó, addig visszafogja magát. Csak ha kielégítette a másikat, akkor adta át magát a gyönyörnek.
- Majd máskor, Hilduska.
Crowley csendesen becsukta maga mögött az ajtót.

Galéria


Kapcsolódó linkek
Boszorkányképző
Boszorkánymúzeum
Cigánykártya múzeum
Életképek
Ezoterikus filmek és zenék
Pajzánságok
Tarot Akadémia
Tündérképző