X
     
 
MASSZÁSAMBULANCIA
 
     
Lélegezz az egészségedért
Talp -reflexológia
Parasztmedicina
Gyógyitó mudrák
MASSZÁSAMBULANCIA
Szivroham esetén
Olaj terápia
Gyógyszex
Szegfűszeg fájó fogra
Matangi mudra a vegetativ idegrendszerre
Jobb vagy bal agyfélteke ?
Nagy fej mudra-fejfájásnál
Vöröshagyma gyógyhatása
Ugy hat mint a lézer sugár...
Kérjetek...és megadatik
Linkpark
Méregtelenités étolajjal
Népbetegség az impotencia
Az öt tibeti
Ha hivsz akkor jövök !
Energia feltöltés gyertyával
LINKPARK
Gyógyitó növények
Gyomor és bélbetegségek
Földsugárzások
Guruda mudra
Mukula mudra
Gyógyitó ujjmudrák
Mandalák
Hires....Szabó Szikfrid
Váltott orrlikú légzésmód
Dr Csiky Antal: Alternativ gyógyászat
Dr Csiky Antal : Ezotéria
Rozmaring gyógyhatása
Vizeleted a gyógyszered lehet
Körömvirág gyógyhatása
Surabhi mudra reumára artózisra
A csalán
A boldogság-hormonok
A fokhagyma
Energetizálo és fájdalom csökkentő mudra
A halál a belekben lakik
Zeller gyogyhatása
Alma ecet gyógyitó hatása
Talpmasszás fortélyai
Kövirózsa
 
 
  Népbetegség az impotencia

Népbetegség az impotencia
A merevedési zavar a szakemberek szerint népbetegségnek számít Magyarországon. A 40 év felettiek csaknem 40 százaléka érintett, mintegy 500-700 ezer férfinak és partnerének vannak emiatt szexuális problémái.


Dr. Belső Nóra pszichiáter szerint az impotencia gyakran lelki gondokra vezethető vissza. A szorongás, a depresszió, a nemi szerepek zavara csökkenti a vágyat és az orgazmuskészséget.

Fontos, hogy tisztázzák az impotencia okait, hiszen súlyos betegségek figyelmeztető tünete lehet. A merevedési képtelenség a cukorbetegek 60 százalékánál jelentkezik. A urológiai gondokkal küszködő betegek több mint fele, a magas vérnyomásban szenvedők 44,3 százaléka érintett. Az alkoholfogyasztás szintén károsan hat a férfiasságra.

Régen ginzeng-, kőrisbogár-, tigriscsont- és orrszarvúszarv-őrlemény főzetével kezelték a lankadó férfiasságot. 1998 óta léteznek szexuális vágyat fokozó gyógyszerek. Megbízhatók, hatékonyak, de szedésük orvosi kivizsgálás nélkül veszélyes lehet.

A nők sokat segíthetnek párjuknak. Biztosítsák szeretetükről és hűségükről az önbizalmát vesztett férfit! Teremtsenek kellemes, romantikus feltételeket az együttlétekhez! Legyenek türelmesek és megértők! És ami a legfontosabb: győzzék meg partnerüket az orvosi vizsgálat várható előnyeiről!

Viagra helyett sok eper vagy málna
A legújabb kutatások szerint az eper és a málna magas cinktartalmának köszönhetően szerelmi ajzószerként is kiváló. Az izraeli Sun Klinika kutatói nemrégiben arra a következtetésre jutottak, hogy ez a két gyümölcs valóságos szerelmi csodaszer. Hatásukat fokozzák a bennük rejlő antioxidánsok, amelyek javítják a nemi szervek vérellátását.

Potenciazavar ellen hatásos lehet a génterápia
Előzetes eredmények szerint a génterápia alkalmazható merevedési zavarok ellen. New York-i kutatók 2004 tavaszán kezdték az egyetlen, péniszbe adott injekcióval járó terápia tesztelését. Az injekció hatóanyaga a maxi-K gén. A kísérlet résztvevőin nem jelentkeztek mellékhatások. Dr. Albert Melman, a kutatás vezetője úgy véli, 7-8 éven belül széles körben alkalmazható lesz az új módszer. Becslések szerint 400 dollárba kerül majd egy injekció, amit félévente kell beadni.

nana
Galéria