X
     
 
 
     
 
 
 
 
1. A VÉNUSZ TEMPLOM TANÍTÁSAI
- Szexis Nő tanfolyam
- Orgazmus Tábor
- Szeretet masszázs tanfolyam
- Taoista szexmasszázs tanfolyam
2. CSAK NŐKNEK
- Bájitalok
- Sztriptíz kezdőknek
- A fallosz mitológiája
- Varázsigék
- Hüvelytorna
- Szerelem teszt
- Istennők üzenete
3. EROTIKA A MŰVÉSZETEKBEN
- Nyugaton
- Keleten
- Casanova Tarot
- Szerelem a klásszikus művészetekben
4. KÁMA-SZÚTRA
- I. rész
- II.rész
- III. rész
- Képek
5. AZ ILLATOS KERT
- 1. rész
- 2. rész
- 3-4-5. rész
- 6/I. rész
- 6/II. rész
- 7. rész
- 8. rész.
 
 
     
 
 
 

Bájitalok és egyéb vágykeltők


A természetggyógyászok szerint bizonyos ételek és parfümök szerelemre ingerlőek, azaz a megfelelő helyeken serkentik a vérkeringést, illetve beindítják a szexuálhormonok termelődését. Ettől kezdve a csábítás iskolája gyerekjáték lesz csupán...
Vágyfokozó fűszerekVÁGYFOKOZÓ FŰSZEREK

- Gyömbér és fahéj: Serkentik a vérkeringést, és olyasfajta hőhullámokat okoznak a testben, amilyeneket csak a szerelmi aktus során érzünk.
- Petrezselyem: Réges-régi ajzószer. Meghosszabbítja a merevedést.
Alkalmazása: a levelek forrázatát fogyasszuk, ill. rágcsáljuk el a növény szárát.
- Borsos menta: Már Hippokrátész is szerelmi játékra ösztönző ital-nak nevezte. Elsősorban a merevedést segíti. Alkalmazása: teaként vagy az illóolajat kockacukorra cseppentve fogyasszuk.
- Szerecsendió: Hajdanán a sejkek ezt használták a háremhölgyek kezessé tételéhez. Mézzel, tojással kevert változata a leghatásosabb.
- Kömény: A száj nyálkahártyájában (és másutt is) vérbséget okoz. (Vigyázat: túlzott fogyasztása eszméletvesztést, narkózist idézhet el?!)
Alkalmazása: a nemi érintkezés előtt cseppentsünk kockacukorra 2-3 csepp édesköményolajat.
- Ginszeng: Több mint kétezer éve ismert er?sít?szer és afrodiziákum.
Alkalmazása: ginzengolajat vagy gyökérpor kapszulát vízben feloldva fogyasszuk.VÁGYFOKOZÓ ZÖLDSÉGEK, GYÜMÖLCSÖK ÉS EGYÉ ÍNYENCSÉGEK

- Banán: Már az alakja miatt is afrodiziákumnak tartják. A hálószobában, előjáték közben eszegetve a várt hatás nem marad el.
- Répa: Európában már régóta a férfiak támasza?. Porphyrint tartalmaz, ami serkenti a szexuálhormonok kiáramlását.
- Gránátalma: Vágykeltő tulajdonságáról már a Kámaszutra is említést tesz.
- Csokoládé: Világszerte ismert serkentő hatása. Elősegíti az ún. boldogsághormon kiáramlását.
- Tengeri halak: Magas foszfor- és jódtartalmuk jó hatással van a potenciára.
- Osztriga: Klasszikus vágyfokozó. Casanova állítólag 50 osztrigát fogyasztott el reggelente, a legenda szerint bírta is a strapát.
- Méz: Világszerte ismert, ősi afrodiziákum. A maja indiánok éppoly előszeretettel alkalmazták vágykeltőként, mint az egyiptomiak. Általános erősítő és potencianövelő.
VÁGYKELTŐ AROMÁK ÉS ILLOOLAJOK

- Jázminolaj: A jázminfa zsenge, fehér virágzatából préselik. (A virágokat éjjel gyűjtik be, mivel akkor intenzívebb az illatuk.) Az eredeti jázminolaj nagyon drága, de hatása igazolja az árát: ellazít, megakadályozza a korai magömlést és fenntartja a szexuális érdeklődést. Legjobb, ha 1:10 arányban keverjük valamilyen semleges oljhoz (pl. mandula- vagy avokádóolajhoz), és bemasszírozzuk a testbe. (Vigyázat: a túl sok fáradttá tesz!)
- Muskotályzsálya: A középkorban a sörhöz keverték, hogy fokozzák kábító hatását. Oldja félelmeket és a gátlásokat. Néhány cseppet tegyünk bel?le vízzel teli tálkába vagy aromamécsesbe. (Vigyázat: túladagolás fejfájást okozhat!)
- Rózsaolaj: Régóta a nők klasszikus csábító eszköze. Amit viszont nem mindenki tud: a rózsa illata dopamint szabadít föl, ami sajátos boldogsághormon. Azok a nők, akik rózsaolajat használnak nemcsak másokra hatnak, hanem saját magukat is szebbnek és kívánatosabbnak érzik.

És végül: ne feledkezzünk el a gyógynövényboltokban vagy indiai üzletekben kapható füstölőkről sem. Az ópium, a szantálfa vagy a rozmaring füstje különösen kíváló célunk elérésére: a vágy felkeltésére, ébrentartására.


A TÖKÉLETES SZERELEM LIKŐRJE

Áztassunk 15 napon keresztül 1 liter pálinkában 10 g fahéjat, 15 g kakukkfüvet, 5 g koriandert, 20 g citromhéjat és 5 g vaníliát. Az oldatot naponta keverjük meg. Szűrjük le, és keverjük össze 1l vízből és 1 kg barna cukorból készített sziruppal. Az italból közvetlenül a szeretkezés előtt ajánlatos egy likőrös pohárkával elfogyasztani.


NOSTRADAMUS OLDAT

(A recept afrodiziákum jellege már a középkorban is ismert volt!)10 g zsálya, 8 g csombor és 5 g menta keverékét öntsük le forrásban lévő vízzel. Az oldatot egy kanál mézzel édesítsük

(forrás: ravasztavasz)
Szerelmi bájitalHozzávalók:

* méz,
* csipketea,
* 1 fahéjrúd,
* 9 piros rózsaszirom.

Elkészítés:
Növő holdnál gyújts meg egy piros gyertyát, és gondolj arra, hogy már kettesben vagy szerelmeddel! Majd készítsd elő a kellékeket!
Tedd fel forrni a vizet, majd lassan kanalanként adj hozzá 9 kiskanál mézet, és közben mondd:

- Aphrodité, Szerelem Istene, szükségem van a segítségedre, a közreműködésedre. Jöjj el hozzám, segíts nekem!
- Töltsd meg ezt a teát erőddel és a természet erejével, hogy amikor XY iszik belőle, nőjön benne a vágy irányomban. Legyen belém szerelmes, kívánjon engem!
- Frissítsd fel szellemem, és töltsd csordultig a szívemet, hogy igaz szerelemmel fogadjam XY közeledését! Úgy legyen!

Ezek után tégy bele egy fahéjrudat és a 9 piros rózsaszirmot. Hagyd még 2 percig forrni, majd vedd le a tűzről. Innentől kezdve mőködik a dolog!
Rózsaszirom bűbájEz a varázslat azoknak jelent nagy segítséget, akik egyedül vannak, de készek az igaz szerelemre. Mágikus üzenetet indít el, hogy már készen állunk a megállapodásra a megfelelő személlyel.

A rózsa hosszú idő óta a szerelem és a fizikai vonzalom jelképe, csodálatos illatát parfümök őrzik, hogy romantikus és erotikus légkört teremtsenek. Elsősorban a vörös rózsa az igaz szerelem és a szenvedély szimbóluma, a hosszú, szerető kapcsolat legfontosabb összetevőié.

Ez a varázslat a rózsa ősi szimbolikáját hívja segítségül, hogy jelezze, készen állunk egy arra érdemes és igaz szerető fogadására az életünkben. Hogy biztosítsuk kilátásainkat, mindenképpen sok szirommal rendelkező virágokat válasszunk, mivel ez a bűbáj belőlük formál szerelemösvényt, amely elvezeti az igazi kedvest az ajtónkig és még tovább.

Kellékek:
- 1 vörös gyertya,
- 1 pohárnyi tiszta forrásvíz,
- vékony varrótű,
- vékony, piros pamutcérna
- tálka,
- piros rózsaszirmok.

A varázslat menete
1.Gyújtsuk meg a vörös gyertyát a következő szavakkal:
Fénylő Vénusz, add áldásod e körre.
Bűbájom tiszteld meg, és erőd kísérje.

Fogjuk a balkezünkbe a poharat, a jobb tenyerünket emeljük a víz fölé, és mondjuk:
E tiszta víz az istennő áldását hozza.
Megáldom én is, hogy a szerelmet elhozza.

Hintsünk vizet a rózsaszirmokra a következő szavak kíséretében:
Legyen az eljövendő szerelem olyan tiszta, mint a szándékaim.

2. Most vegyünk el három szirmot, a többit pedig vigyük a tálban a bejárati ajtóhoz. Szórjuk el a szirmokat az ajtótól egészen az ágyunkig. Fűzzük a cérnát duplán a tűbe, szúrjuk át a maradék három szirom alját, és készítsünk rózsaszirom nyakláncot. Viseljük éjszaka, majd egy hónapon át tartsuk a párnánk alatt.

3. Ezután tegyük rózsaszirom amulettünket természetes vízbe (folyóba, patakba), és várjuk az igaz szerelmünk felbukkanását.

Forrás: nőiportál.hu